Zeci de permise, reţinute în două zile

Zeci de permise, reţinute în două zile

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Aproape 50 de şoferi din Galaţi au rămas, în doar două zile, fără permisele de conducere după ce poliţiştii au ieşit pe străzi cu toate radarele din dotare, pentru a-i potoli pe teribilişti. Constatările pe care agenţii rutieri le-au făcut în weekendul trecut duc, din nou, la concluzia că regulile de circulaţie se încalcă frecvent şi în toate modurile, cele mai dese abateri vizând sfidarea limitei de viteză. Astfel, din cele 647 de contravenţii consemnate, jumătate au fost reţinute în sarcina vitezomanilor, în timp ce celelalte, peste 330, au vizat toată gama de abateri rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate în doar două zile este uriaşă, apropiindu-se de 480.000 de lei. Şi mai rău au păţit-o cei care au încălcat grav legea. 48 de şoferi au rămas fără carnetele de conducere, 13 dintre ei pentru viteză, 11 pentru consum de alcool şi 24 pentru că au încălcat alte reguli de circulaţie. În alte opt cazuri, abaterile au depăşit limita contravenţională, cei care le-au săvârşit fiind cercetaţi penal.

Citit 4885 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2019 15:48

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro