Se primesc dosare pentru locuinţe ANL

Se primesc dosare pentru locuinţe ANL

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Primăria municipiului Galaţi anunţă că până pe 31 decembrie 2019, tinerii cu vârsta de până la 35 ani, pot depune dosare în vederea repartizării de locuinţe ANL la Registratura Generală din strada Domnească nr. 54. Municipalitatea precizează că solicitanţii care au avut dosare depuse în anii anteriori şi nu au primit repartiţie au posibilitatea depunerii unui dosar în sesiunea 2019. Dosarele depuse în anii anteriori nu se iau în considerare, ci numai cele depuse în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019. Dosarele incomplete şi cele depuse după 31 decembrie vor fi respinse.
Conform documentelor aprobate de Consiliul Local, în prezent, sunt disponibile 21 de apartamente ANL, dintre care: 12 cu o cameră şi unul cu două camere în Cartierul Cantemir, cinci locuinţe cu o cameră în Micro 17 şi trei apartamente cu o cameră în zona Gara CFR.
Detalii cu privire la documentele necesare dosarului pe www.primariagalati.ro.

Citit 3684 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2019 00:17

1 comentariu

  • postat de n-am casa, mi-a luat-o banca Duminică, 17 Noiembrie 2019 18:24 89.137.136.*** Link la comentariu
    2
    5

    Se da si spaga sau primul venit - primul servit? Nu stiu cum functioneaza aici mafia dar in Suedia nu era. Abia m-am intors.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro