Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

97 de persoane au fost confirmate în ultimele 24 de ore ca purtătoare a noului coronavirus. 67 de pacienţi au fost declaraţi oficial vindecaţi, ieşind astfel din statistica cazurilor active, în timp ce doi gălăţeni, diagnosticaţi cu forme grave, au decedat. Conform raportărilor făcute de autorităţile judeţene implicate în gestionarea crizei pandemice, în momentul de faţă peste o mie de gălăţeni sunt supuşi măsurilor restrictive prevăzute de lege pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.  


Creşte exponenţial numărul gălăţenilor confirmaţi pozitiv la testrarea pentru COVID-19, 97 de persoane fiind declarate oficial ca purtătoare ale virusului. Testările făcute în unităţile medicale, fie în baza analizei de caz, fie la cerere, trimit tot mai mulţi oameni ori pe patul de spital, ori la domiciliu, în izolare, în cazul celor cu forme mai uşoare. 67 dintre bolnavii diagnosticaţi în ultimele săptămâni s-au vindecat, conform raportării oficiale de joi, 29 octombrie, în timp ce doi, cu forme grave şi în privinţa cărora tratamentele nu au avut niciun efect, au pierdut lupta cu boala. Alţi şapte infectaţi din judeţul Galaţi au fost retestaţi pozitiv, conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. 

Peste 6.000 de gălăţeni bolnavi 

De la începutul pandemiei, cele 48.822 de teste efectuate la nivelul judeţului Galaţi au confirmat existenţa a 6.108 de purtători ai virusului Sars-Cov2. Dintre aceştia, s-au vindecat 5.124, iar 210, majoritatea cu comorbidităţi, au decedat. La acest moment, se află în carantină la domiciliu 810 persoane, în timp ce în izolare, conform DSP Galaţi, sunt 79 de oameni. Alţi 240 de gălăţeni sunt în regim de izolare instituţionalizată. 

Citit 1592 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 00:18

1 comentariu

  • postat de Alin Vineri, 30 Octombrie 2020 04:35 5.13.196.*** Link la comentariu
    2
    7

    O intrebare ; ,, oamenii strazii ,, au covit sau nu? In caz ca te simti rau te duci la indemnul medicului de familie sa-ti faci testul daca esti asiptomatic in urma testului ramai acasa , aceste teste se fac contra cost si e o mica afacere cati galateni sau controlat contra sumei de 260 lei la Spital , dar ei nu au banii astia si nici medic de familie si atunci intreb nu pot raspindio usor boala printre cetateni , nu am nimic cu ei , dar cine ii verifica si pe ei mai ales ca sint expusi si anotimpului rece si usor se pot inbolnavi

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.