Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

O mocirlă imensă, care ţine dintr-un gard în altul, astfel încât locuitorii nu au pe unde trece nici cu maşina, nici pe jos, ne-a fost semnalată în cartierul Barboşi, pe strada Lunca Siretului. „Nu avem pe unde trece. S-a lucrat la canalizare, s-a săpat de două ori, pentru nu ştiu ce motiv şi am rămas cu balta aceasta şi cu noroiul care ne vor ţine, probabil, până în primăvară. Drumul până la staţia de autobuz e făcut, dar 500 de metri, spre dig, e jale. Nu s-a mai obosit nimeni să ne creeze şi nouă condiţii cât de cât, astfel încât să nu înotăm în noroi. Plătim aceleaşi taxe ca toţi cetăţenii. De ani de zile ni se tot promite că se va asfalta, că se vor face trotuare. Nu vrem asta, că lucrările la canalizare nu sunt gata şi ar trebui să aşteptăm ani ca să ne putem bucura şi noi de asfalt. Dar măcar pietriş să ne pună, astfel încât să nu fim nevoiţi să ne afundăm în mocirlă mai sus de glezne. E o nimica toată ce cerem, dacă ar exista bunăvoinţă”, ne spune supărat Eugen Jalbă, unul dintre gălăţenii care locuiesc pe strada respectivă.

Aşa cum se vede şi din fotografiile alăturate, oamenii s-au străduit să îşi improvizeze măcar o alee, pentru a reuşi să traverseze cumva strada transformată într-o baie de nămol, dar nu din cel terapeutic. Evident, soluţia nu este de durată şi nu toţi cetăţenii pot face echilibristică.  

Am luat legătura cu reprezentanţii Primăriei, pentru a le transmite nemulţumirile oamenilor. De aici ni s-a răspuns că se va remedia problema în perioada imediat următoare. „După ce săptămânile anterioare au fost reparate străzi din cartierul Filești, în perioada următoare se vor relua lucrările de reparații și pietruire și în cartierul Barboși. Strada Lunca Siretului este prioritară și, în funcție de condițiile meteo, se va interveni aici în câteva zile”, ne-a comunicat Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.

Citit 2633 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2021 11:19

3 comentarii

 • postat de paloma Miercuri, 27 Ianuarie 2021 23:35 5.13.162.*** Link la comentariu
  0
  1

  Haide bre ca va bag un impozit de 50% la masini, sa nu mai iesiti din curte si asa n-o sa mai aveti probleme !!!

  Raportează
 • postat de Galatean Miercuri, 27 Ianuarie 2021 08:04 5.13.196.*** Link la comentariu
  2
  15

  Asa e si in oras dar mai finut, de la inelul de rocada si pina in bariera via Masnita , Micro 40 ,Micro 13 ,etc, e jale mare , ce-i de la spalatoriile auto isi freaca zambind buzunarele de bucurie ca au si de ce , cand se usuca e praful de pe lume si asa noroiul s-a impinzit in tot orasul luat pe rotile masinilor , daca treci cu masina alba prin zona o faci neagra pina in micro 19

  Raportează
 • postat de stefanescu Miercuri, 27 Ianuarie 2021 07:00 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  18

  pe partea cu gara mai e cum e dar pe partea cu marele site arheologic (str Castru Roman) care vor sa fie mare proiect cand vor amenaja ceva….dealul pe zi ce trece cade si nimeni nu il consolideaza…. canalizare nu, gaz ce sa mai zicem la 2 pasi de oras , gunoi la greu nimeni nu mai ridica sa desfiinteze locurile unde lumea arunca gunoi prin amenajari ingradite...sau sa monteze civilizat tomberoane, containerere.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.