Premiul municipiului Galaţi pentru personalul unităţilor spitaliceşti

Premiul municipiului Galaţi pentru personalul unităţilor spitaliceşti

Decizie votată de aleşii locali
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
3 comentarii

Prin votul aleşilor locali, distincția „Premiul Municipiului Galați” va fi acordată unităților spitalicești gălăţene, serviciilor de ambulanță publice și întregului personal care îşi desfăşoară activitatea în aceste instituţii.

Este vorba despre Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei", Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan", Spitalul General C.F. Galați, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Buna Vestire", Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna", Spitalul de Pneumoftiziologie Galați, Spitalul Militar de Urgență "Dr. Aristide Serfioti", UPU SMURD Urgenţe şi Serviciul de Ambulanță Județean Galați.

Decernarea acestei distincţii a fost aprobată la recenta şedinţă a Consiliului Local şi a fost justificată astfel: „Pentru personalul medico-sanitar, auxiliar, precum şi pentru personalul TESA, anul 2020 a reprezentat o provocare. Această perioadă a însemnat momente de nesomn, depărtare de cei apropiaţi, pierderea celor dragi, momente de cumpănă în care aceştia au făcut tot ceea ce a depins de ei. Dorim, pe această cale, să acordăm mulţumiri şi recunoştinţă celor care în această perioadă pandemică ne-au asistat, îndrumat, vegheat şi vindecat copiii, părinţii, bunicii, rudele”, se arată în raportul de avizare a proiectului.

Cei doi medici din Consiliul Local, dr. Anamaria Hărăbor (PNL) şi dr. Claudiu Vasile (PSD) nu au participat la acest vot.

Deşi a fost o şedinţă tensionată, scurta intervenţie a dr. Hărăbor, în care le-a amintit că a trecut un an de când pandemia ne-a dat vieţile peste cap, s-a încheiat cu aplauze din partea tuturor consilierilor: „Exceptând calitatea mea de consilier local, acum vă vorbesc doar ca medic. Vă mulţumesc în numele întregului corp medical că v-aţi gândit la noi să ne premiaţi. Ne onorează gestul şi vă mulţumim. Vom face tot ce putem în continuare să fim acolo, în prima linie, şi să vă fim alături atunci când vă este greu”, a spus dr. Hărăbor.

Citit 3173 ori Ultima modificare Vineri, 05 Martie 2021 00:11

3 comentarii

 • postat de dau nu iau Joi, 04 Martie 2021 20:12 86.127.114.*** Link la comentariu
  1
  0

  urmeaza premiul pentru top spagi, bataie mare intre institutii pentru locul 1.

  Raportează
 • postat de ELLA Joi, 04 Martie 2021 16:04 95.76.32.*** Link la comentariu
  0
  0

  Ar trebui sa multumim tuturor celor care in zilele grele prin care trece omenirea din cauza acestui virus ucigas isi sacrifica sanatatea pentru a ne oferi noua celor multi siguranta zilei de miine,

  Raportează
 • postat de Alexutz Joi, 04 Martie 2021 12:14 5.2.205.*** Link la comentariu
  0
  0

  Ne apucam si noi de treaba sau doar ne premiem?
  Nu de alta dar tot orasul e ca dupa bombardament...mai iesim si noi din birourile caldute sa mergem pe teren?
  Sau......merge si asa?
  Ne intalnim, bem o cafea, dam un premiu si plecam acasa....si hopa ce sa vezi a venit ziua de salariu.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.