Tecuceanul David Dincă a cucerit juriul „Românii au talent” (VIDEO)

Tecuceanul David Dincă a cucerit juriul „Românii au talent” (VIDEO)
Harul lui Dumnezeu, pe scena "Românii au talent"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Tecuceanul David Dincă, în vârstă de doar 12 ani, a reuşit să ridice juriul de pe scaune ca să-l aplaude pentru interpretarea excepţională a piesei "Hallelujah", pe scena de la "Românii au talent".

"Pe mine mă ajută să cânt harul lui Dumnezeu. Da, eu cred că asta e menirea mea, să-l slăvesc pe Dumnezeu. Dumnezeu mi-a dat acest dar ca să-l folosesc pentru slava lui", a mărturisit David, înainte de a urca, vineri seara, pe scena Pro Tv. Nu a urmat studii muzicale, dar a început să cânte de la vârsta de şase ani, la biserica penticostală din satul Toflea, judeţul Galaţi.

David iubeşte muzica religioasă şi a venit la "Românii au talent" ca să cânte, dar şi ca să o întâlnească pe Andra, a cărei voce l-a cucerit. Visează să urmeze Dreptul şi să devină avocat sau procuror, dar continuând să cânte spre slava lui Dumnezeu.

Interpretarea excepţională a lui David a fost presărată de exclamaţiile admirative ale juriului, dar şi ale prezentatorilor Pavel Bartoş şi Smiley, din culise. Cea mai impresionată a fost Andra: "Mi-au dat și lacrimile, mi s-a făcut piele de găină. Clar, ți se potrivesc aceste melodii pentru că ai o tehnică vocală extraordinară, o sensibilitate aparte". "Mă bucur pentru talentul tău, mă bucur pentru seriozitatea ta, mă bucur pentru aplecarea ta spre cele ale Domnului. Şi să ştii că Dumnezeu nu te va certa niciodată dacă te vei duce şi în afara locului în care voi vă închinaţi să încânţi oamenii! Cântă pentru oameni!", l-a îndemnat Florin Călinescu. "Ai o voce minunată, care pe mine m-a emoționat foarte tare", a mărturisit Alexandra Dinu. "Ar putea să cânte ce vrea el, după părerea mea, pentru că, dacă mi-a plăcut ceva în mod deosebit astăzi, este că am auzit la tine o voce care părea că are 20 de ani de școală, ceea ce e imposibil că tu 12 ani ai toți. Foarte frumos!", a exclamat Andi Moisescu.

Întrebat ce ar face cu 120.000 de euro, dacă ar câştiga premiul "Românii au talent", David a răspuns că ar cumpăra o casă pentru familia lui. Deocamdată, el s-a calificat în etapa următoare a competiţiei.

Citit 2236 ori Ultima modificare Marți, 30 Martie 2021 00:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.