Alte patru centre de vaccinare cu ser Pfizer, deschise în judeţ

Alte patru centre de vaccinare cu ser Pfizer, deschise în judeţ
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Noi fluxuri de vaccinare anti-COVID au fost deschise marți, 13 aprilie, într-un spațiu special amenajat de către Consiliul Județean Galați într-un imobil al Școlii Speciale “Constantin Pufan”, din strada 1 Decembrie 1918 nr. 25. Centrul funcționează zilnic, între orele 8,00 și 20,00, având 14 medici, 17 asistenți medicali și cinci registratori.

 “A fost amenajat un centru cu două fluxuri de vaccinare, unde pot fi vaccinate 140 de persoane pe zi. În centru se va folosi doar vaccinul Pfizer, iar în acest moment toate locurile sunt deja ocupate pe baza programărilor din sistem. Astfel, pentru perioada 13-20 aprilie sunt programate 1084 de persoane”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați. 

De asemenea, tot marți s-au deschis și alte trei centre de vaccinare în județ, în comunele Cosmești, Cudalbi și Tulucești și tot cu serul Pfizer. Ieri, în jurul orei 13,30, pe listele de așteptare în vederea imunizării împotriva noului coronavirus se aflau 217 persoane la Tulucești, 77 la Cudalbi și 11 la Cosmești.

Galațiul a primit o nouă tranșă de Pfizer

2.358 de doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania Pfizer au fost aduse luni, 12 aprilie, la Galați, potrivit DSP. Serul urmează să fie folosit pentru imunizarea unora dintre gălățenii înscriși pe listele de pe platforma de programare. Ieri, peste 13.000 de persoane din județul nostru erau trecute pe aceste liste de așteptare, pentru vaccinarea cu Pfizer. Miercurea aceasta, este așteptată să sosească la Galați o altă tranșă de vaccinuri anti-COVID, constând în seruri produse de Pfizer, Moderna și AstraZeneca.

Citit 4363 ori Ultima modificare Joi, 15 Aprilie 2021 20:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.