Ce spune Transurb despre nerespectarea graficelor

Ce spune Transurb despre nerespectarea graficelor
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Sesizări repetate privind traseul 28”, articolul publicat în ediţia de miercuri, 14 aprilie 2021 a ziarului „Viaţa liberă”, a provocat numeroase reacţii şi comentarii din partea gălăţenilor dependenţi de transportul public local. Aceştia au semnalat faptul că probleme similare privind nerespectarea graficelor şi „curse sărite” există şi pe traseele 105, 13, 24, 10, 11 şi 7. Că autobuzele fie nu vin deloc, fie întârzie.

Revenind la sesizarea de la care am plecat, cu privire la faptul că, marţi dimineaţă, nu au fost efectuate toate cursele pe traseul 28, compania publică de transport în comun, Transurb SA, ne-a transmis că într-adevăr a existat o defecţiune tehnică din cauza căreia nu a putut fi asigurată diagrama de transport.

Operatorul ne-a dat asigurări că nu vor mai fi astfel de probleme pentru că de miercuri, 14 aprilie, au intrat pe trasee încă şase autobuze hibrid. Acestea deservesc traseele 105, 9 și 23. De asemenea, mai sunt cinci asemenea mijloace de transport în curs de înmatriculare. Odată cu intrarea acestora în transport vor fi retrase cele care se pot defecta pe trasee şi se va putea asigura organigrama.

Citit 4100 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 03:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.