Oțelul a rămas fără antrenor. Mesajul de despărțire al lui Petre Grigoraș

Oțelul a rămas fără antrenor. Mesajul de despărțire al lui Petre Grigoraș
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Formația gălățeană a rămas fără antrenor, după ce a ratat obiectivul de a promova în liga secundă, ca urmare a eșecului în fața celor de la Dacia Unirea Brăila, 1-2 la general.

După un sezon destul de agitat, cu gânduri mari de promovare, se anunță o vară și mai agitată la Oțelul, pentru că trebuie aproape totul pornit de la zero. Dacă situația la nivelul conducerii executive este încă incertă, la nivelul staffului tehnic este clar că gruparea gălățeană a rămas fără antrenor. Lui Petre Grigoraș i-a expirat înțelegerea odată cu ratarea obiectivului, iar șansele ca acesta să mai rămână sunt foarte mici.

Mai mult, tehnicianul le-a transmis deja un mesaj de despărțire jucătorilor.

”Vă mulțumesc pentru tot! Poate pentru unii am fost nou, pentru alții mai învechit. Mi-am dorit foarte mult și regret că nu am reușit mai mult. Poate pe unii i-am dezavantajat, dar nu am avut nicio intenție să fac asta. Întotdeauna binele echipei a primat. Nu am vrut decât să fie bine pentru grup. Mă bucur că am avut parte de caractere deosebite. Vă urez baftă multă în continuare! Salutări vouă și familiilor voastre”, a fost mesajul trimis de către Petre Grigoraș pentru jucătorii pe care i-a antrenat în sezonul recent încheiat. 

Oțelul a ratat promovarea, după ce a ajuns în finala barajului de promovare și a cedat, scor 2-1 la general, cu Dacia Unirea Brăila. A fost al treilea mandat al lui Petre Grigoraș la Galați, după ce a mai condus echipa cu succes în perioada 2006-2009, iar apoi a revenit în 2013 pentru un retur de campionat. Petre Grigoraș face parte din cele 50 de legende ale clubului, ca urmare a proiectului 50 de ani, 50 de legende și este cuprins în cartea lansată de fanii clubului cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la înființare, în 2014. 

Suporterii vor demisia conducerii executive

Cu toate că președintele Cornel Moisescu și-a exprimat intenția de a renunța la funcția de președinte, suporterii Oțelului din grupul Ultras, care formează galeria echipei, au emis un comunicat oficial prin care a solicitat public demiterea lui Iulian Apostol și Cristian Munteanu, cei din conducerea executivă. Mai mult, ultrașii și-au îndreptat acuzele față de Petre Grigoraș, antrenorul echipei, dar și față de mai mulți jucători, printre care ținta principală a fost Cristian Sîrghi.

”Ultras Galați își dorește să își exprime public nemulțumirea și indignarea față de situația jenantă în care a fost adus clubul nostru drag, Oțelul Galați”, așa începe comunicatul, care apoi îi acuză pe cei mai sus menționați. 

Momentan niciunul dintre cei doi din conducerea executivă nu a oferit vreo declarație publică referitoare la situația lor de viitor în cadrul clubului.

Citit 4459 ori Ultima modificare Joi, 03 Iunie 2021 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.