Descinderi la traficanții de tutun și alcool moldovenesc

Descinderi la traficanții de tutun și alcool moldovenesc
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O femeie și doi bărbați au fost reținuți vineri, 4 iunie 2021, în urma mai multor descinderi pe care polițiștii gălățeni le-au făcut într-un dosar penal în care este anchetată o rețea de contrabandă cu tutun.

Nouă locații au fost verificate de echipele de control din cadrul poliției Economice, sprijinite de polițiști de la Arme și de cei de la Investigații Criminale, care aveau indicii că acolo erau depozitate mărfuri aduse de peste Prut și care urmau să fie comercializate ilegal pe raza județului Galați. Sute de pachete de țigări, zeci de litri de alcool și sume mari de bani au fost găsite la domiciliile verificate.

”În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 6.860 de țigarete, ambalate în pachete fără timbru de acciză, în valoare de aproximativ 4.120 de lei, 25 de litri alcool, în valoare de 1.000 de lei, precum și suma de 117.200 de lei și 20.400 de euro. Din cercetările efectuate în dosarul penal de contrabandă, au reieșit indicii că persoanele bănuite ar fi comercializat, în municipiul Galați, țigarete fără timbru de acciză, de proveniență Republica Moldova”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Trei persoane suspecte, o femeie și doi bărbați, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citit 2911 ori Ultima modificare Marți, 08 Iunie 2021 01:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.