Modificări la vârf în organigramă. Noi tineri suporteri, la conducerea Oțelului

Modificări la vârf în organigramă. Noi tineri suporteri, la conducerea Oțelului
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gruparea gălățeană de fotbal SC Oţelul va avea o nouă conducere, după ce le-au expirat mandatele vechilor lideri.

Adunarea Generală a membrilor socios de la Asociația Suporter Club Oțelul Galați a validat candidaturile pentru funcțiile din Consiliul Director pentru următorii doi ani de mandat. A fost câte un singur candidat pentru fiecare dintre cele trei posturi, astfel că aceştia vor ocupa în mod automat funcțiile pentru care au candidat. Este vorba despre trei tineri suporteri, care vor ocupa funcțiile de conducere în următorii doi ani. Marian Brăilescu (32 de ani), fost brand manager în cadrul clubului, va fi noul președinte, Alexandru Manole (28 de ani), membru al galeriei, va fi vicepreședinte, în timp ce Bogdan Bartoș (35 de ani), cel care administrează și magazinul oficial, va fi secretar, funcție pe care a îndeplinit-o și până acum.

Practic, primii doi i-au înlocuit pe Cornel Moisescu (fost președinte) și Cosmin Ilaș (fost vicepreședinte).

"Este o onoare imensă, dar și o responsabilitate pe măsură, aceea de a reprezenta clubul pe care îl iubesc încă de când eram copil. Istoria clubului nostru ne obligă să îl readucem în elita fotbalului românesc, eforturile depuse de toate generațiile de oțelari, fie că au fost jucători, antrenori, conducători și mai ales suporteri trebuie să fie imboldul pentru ca brandul Oțelul să continue la cel mai înalt nivel și să asigurăm comunității gălățeni noi exemple de atașament local. Clubul va avea mereu disponibilitate pentru cei care au purtat tricoul roș-alb-albastru, cei care au pus umărul la crearea și conturarea legendei Oțelului în paginile istoriei fotbalului românesc. Îmi doresc ca toți suporterii să fie reprezentați în club, iar principiile pe care am reclădit Oțelul să fie respectate, astfel încât fanii să se simtă ca parte integrantă a asociației, punând accent cât mai mult pe comunicare, transparență și unitate", a spus Marian Brăilescu, noul președinte.

Marea surpriză a ocupării pe funcții a venit dinspre vicepreședinte, mai ales că un membru de galerie va fi unul dintre conducători în următorii doi ani. "Am considerat că sintagma "Oțelul suntem noi" nu trebuie să rămână doar o scandare a suporterilor pe stadion. Am avut așteptări de la cei s-au ocupat de organizare, dar acum am dorit ca vocea peluzei să aibă un ecou mai puternic în cadrul clubului și am hotărât să ne implicăm mai mult în activitatea echipei pe care o iubim cu toții", a spus Alexandru Manole, noul vicepreședinte.

Moisescu și Ilaș rămân în cadrul clubului

Altfel, cei care au condus clubul de la înființare până în prezent, Moisescu și Ilaș, nu vor părăsi definitiv aria grupării gălățene, ei urmând să facă parte, alături de cei trei de mai sus, din Consiliul Director, ca membri. Conducerea executivă va fi în continuare sub responsabilitatea lui Cristian Munteanu, managerul general, în vreme ce situația lui Iulian Apostol este în continuare incertă. Pentru funcția de antrenor - manager sportiv se pare că Dorinel Munteanu urmează a fi prezentat pentru a îndeplini acest rol.

Suporter Club Oțelul este continuatorul FC Oțelul, campioana și supercampioana României, dar care până în clipa de față n-a reușit să treacă de nivelul Ligii a III-a.

Citit 2981 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iunie 2021 02:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.