Miercuri, nu va fi apă în două cartiere mari

Miercuri, nu va fi apă în două cartiere mari
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Lucrările de cuplare a unor conducte noi la rețeaua de alimentare cu apă potabilă vor determina sistarea furnizării acestui serviciu într-o mare parte a cartierului Mazepa II și în Micro 14. Consumatorii sunt sfătuiți să își facă provizii, deoarece robinetele vor fi secate de dimineață până spre miezul nopții. 


Lucrările de cuplare și punere în funcțiune a unui tronson de conductă nouă pe strada Al. Cernat, între blocul M5 și strada Armata Poporului colț cu strada Piața Falezei, precum și a unui tronson de conductă provizorie vor determina sistarea furnizării apei potabile în Mazepa II, miercuri, 10 noiembrie, în intervalul orar 8,00 - 23,00. Vor fi afectați următorii consumatori casnici, agenți economici și instituții: blocurile IC1-IC3, E1-E3, CL1-CL3, L4-L6, M8-M14, F7, Brâncoveanu, COLIBRI, ATENA, Inspectoratul de Stat în Construcții, ENGIE, VIVA, Restaurantul Blue Aqua, Vila Belvedere, Complex Ancora, Biserica Trei Ierarhi, Plase Pescărești, precum și abonații casnici din str. C-tin Brâncoveanu, Română, Armata Poporului, Piața Falezei, Râpei, Marinarilor, Garibaldi, Viitorului, Șalupei, Șoimului, Berzei, Ovidiu, Victoriei, Mărășesti, dar și punctele termice SC81 și SC14 bis. Tot miercuri, 10 noiembrie, în intervalul 8,00 - 24,00 vor fi lipsiți de apă la robinete gălățenii din zona I.C. Frimu. Motivul îl constituie lucrările de cuplare a unei noi conducte pe strada Tușnad, în zona blocului R4. Astfel, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor din blocurile R1, R1A, R1B, R2, R3, R4, R6 de pe str. Tușnad, S1, S2, S3, S4, S5, S6, S7, S8, S9, S10, S12, S13, S14, S15, S16 de pe str. Nae Leonard; C17, LIDL de pe str. Basarabiei, precum și a abonaților casnici din str. Tușnad și str. Alba Iulia. Pentru situații deosebite, Apă Canal Galați va pune la dispoziție cisterna cu apă, cererile putând fi făcute la Dispeceratul societății, la numerele de telefon 0236/463.294 și 0236/473.380 int.133.

Citit 18354 ori Ultima modificare Marți, 09 Noiembrie 2021 17:43

1 comentariu

 • postat de Tirpitz
  Marți, 09 Noiembrie 2021 10:53
  82.76.159.***
  De 30 de ani aceste anunturi se repeta tot mai des, "nu va fi apa"...mai oameni buni ce faceti de fiecare data cand sistati apa, peticiti conducte, le inlocuiti cu ceva mai bun, ca tot timpul consumul aparea mare din cauza pierderilor pe traseu. Avand in vedere ca aceeasi apa-canal rezolva tot, dupa cel mult o luna, va aparea un alt anunt. Ma bucur ca am plecat la timp din orasul asta secatuit de incompetenti, aceeasi care se rotesc pe functii inalte. In sec. XXI cari apa de la cisterna si nu se stie pt. cat timp.
  7
  24
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro