(FOTO) Tineri artiști gălățeni, pe scena Zilelor Municipiului Galați. Cine va încălzi atmosfera pentru staruri

(FOTO) Tineri artiști gălățeni, pe scena Zilelor Municipiului Galați. Cine va încălzi atmosfera pentru staruri
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Câțiva dintre cei mai talentați copii și tineri artiști ai Galațiului vor putea fi ascultați, priviți și aplaudați de gălățeni, în cadrul concertelor de Zilele Municipiului, care încep vineri, 10 iunie, și se vor încheia luni, 13 iunie 2022. Pentru că sunt ai noștri, pentru că merită să fim mândri și ne bucurăm de performanțele lor nu doar când îi vedem la televizor sau când se întorc cu trofee de la festivaluri de prestigiu, vă spunem cine sunt cei care vor urca pe scenă și vor încălzi atmosfera înaintea vedetelor de azi. Mâine, ei vor fi vedetele!

Precizăm că nu sunt doar gălățeni, că lista ar putea suferi schimbări și că fiecare seară de spectacole va începe la ora 18,00, pe Faleză, și se va încheia la ora 22,00.

Vineri, 10 iunie 2022, deschiderea primei seri de concerte va aparține Școlii de Canto Master Studio. Vor urca, apoi, pe scenă Filip Cioc, Emi Bădilaș, Bianca Dan și Grupul Voces. Iar după, Emaa, Irina Rimes și The Motans.

Sâmbătă, 11 iunie, în deschiderea celei de-a doua seri de concerte va performa Trupa de dans Tempo. Estrada Studio by Andreea Ignat va încinge apoi atmosfera, timp de 20 de minute, cu un recital de streetdance. Iar seara va continua cu Credit & Solomon, Nosfe, Amuly și Killa Fonic.

Duminică, 12 iunie, Alexandra Costache va cânta în deschiderea show-ului. Iar seara va continua cu Paula Hriscu, Cuibul, Zdob și Zdub și un spectaculos foc de artificii.

Luni, 13 iunie, Sorina Caramfil va urca pe scenă în deschiderea ultimei seri de spectacole. Vor urma Fetele din Botoșani, Steaua Di Vreari, Taraful Marin Alexandru și Lavinia Furtună, apoi Aurel Tamaș și Bandașii de la Cluj.

Citit 5627 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2023 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.