5,87 milioane de lei pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Galațiului

5,87 milioane de lei pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Galațiului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Nu mai puțin de 5.877.000 de lei fără TVA este valoarea estimată a contractului scos la licitație de Primăria Galați pentru actualizarea documentației de urbanism - Plan Urbanistic General al municipiului Galați. Ofertele sunt așteptate până pe 14 septembrie 2022, iar contractul va fi atribuit pe criteriul „cel mai bun raport calitate – preț”.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, municipalitatea cere servicii de elaborare a documentației de urbanism Actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Galați, precum și transpunerea în sistemul informatic GIS.

Așa cum ați putut afla din ziarul „Viața liberă”, Galațiul beneficiază de o finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru actualizarea acestei documentații, fiind între primele municipii care au semnat deja contractul pe bani europeni, pe 20 iunie 2022. În valoare de 3.790.134 de lei, acesta vizează elaborarea/ actualizarea/ transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General, cu o perioadă de implementare de 48 de luni din momentul semnării.

Citit 2454 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2022 08:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.