Modificări de lot la echipa campioană la futsal, UNITED Galați

Modificări de lot la echipa campioană la futsal, UNITED Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gruparea gălățeană a trecut deja la mutări în cadrul lotului, în perspectiva noului sezon.

United Galați s-a reunit de două săptămâni și după o perioadă de reintegrare la efort, băieții pregătiți de Florin Ignat se pregătesc din ce în ce mai intens pentru noul sezon ce va urma, în care vor avea de jucat în patru competiții: Supercupa, Cupa României, Liga I și Liga Campionilor.

”Sigur că nu ne va fi ușor, dar pentru asta ne pregătim și vrem să facem o figură frumoasă la toate competițiile. Prima va fi Supercupa, apoi avem de jucat pe toate fronturile. Este un sezon important și prin prisma faptului că vom juca la Galați meciurile din grupele Ligii Campionilor”, a spus Florin Ignat, antrenorul – jucător de la United.

Astfel, gruparea gălățeană a trecut și la primele modificări din cadrul lotului. La capitolul plecări s-a înregistrat despărțirea de portarul Ionuț Păduraru, a cărui destinație este încă necunoscută. Dar modificările din lot nu se opresc aici, a fost adus și un jucător de la Sportul Ciorăști. Este vorba despre Vlăduț Dudău (22 ani), jucător născut la Vaslui și component al lotului național de tineret, fiind considerat unul dintre cei mai valoroși jucători români de futsal din categoria U23.

Supercupa, la Odorheiu Secuiesc

Altfel, Federația Română de Fotbal a programat finala Supercupei dintre United Galați și Autobergamo Deva să se dispute la Odorheiu Secuiesc. Meciul se va disputa pe 29 august, de la ora 18:30, fiind prefața noului sezon de futsal. Cele două echipe s-au luptat cot la cot în sezonul precedent pentru cele două trofee, ”Cupa României” și Liga I, disputând finala în ambele competiții, de fiecare dată United fiind echipa învingătoare.

Campionatul începe în septembrie

La scurt timp după disputarea Supercupei de la Odorheiu Secuiesc cu Autobergamo Deva, campionii de la United pornesc în aventura noului sezon al Ligii I. Prima etapă pentru formația gălățeană este programată pe teren propriu, cu CFR Timișoara, pe 3 septembrie. Prima întâlnire din campionat cu principala contracandidată, Autobergamo Deva, va avea loc pe 5 noiembrie, tot pe teren propriu, la scurt timp după ce formația pregătită de Florin Ignat se va duela în grupele Ligii Campionilor, la Galați, cu Benfica (Portugalia), Prodexim Herson (Ucraina) și Haladas VSE (Ungaria).

Citit 1527 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 August 2022 02:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.