Oțelul rămâne pe loc de play-off în Liga 2

Oțelul rămâne pe loc de play-off în Liga 2
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Gruparea gălățeană se află în continuare între primele șase echipe din Liga a II-a, ceea ce constituie și obiectivul de final.

Egalul din meciul cu Șelimbăr, scor 1-1, de vineri, o ține pe Oțelul în poziție de play-off, chiar dacă unele contracandidate au reușit să-și câștige meciurile în această etapă.

”În general, nu-mi plac rezultatele de egalitate, dar ținând cont că am avut în față o echipă cu experiență de Liga a II-a, rezultatul final poate fi considerat echitabil. Am controlat mai bine prima repriză, am avut câteva probleme în a doua, nu foarte mari, dar chiar și-așa puteam face 2-1. Mai trebuie să muncim, mai trebuie să lucrăm, pentru că la faza premergătoare golului s-a pierdut mult prea ușor mingea și a rezultat o fază periculoasă. Sigur, îi felicit pe băieți pentru că au depus efort pe o vreme foarte călduroasă. Acest rezultat de egalitate este foarte important, dacă o batem pe Poli Timișoara în următoarea etapă”, a spus Dorinel Munteanu, cel care a ajuns la opt puncte cu echipa sa după primele patru runde.

Gălățenii au un deficit de doar două puncte față de primele clasate, dar reușesc să se mențină între primele șase și după această etapă.

Se pregătește să plece și Kip

Din lotul Oțelului deplasat la Rm. Vâlcea pentru meciul cu CSC Șelimbăr n-a făcut parte și olandezul Ricardo Kip, adus în această vară. Se pare că gălățenii încearcă să ajungă la o înțelegere cu mijlocașul olandez în această săptămână pentru rezilierea contractului. Kip n-a prins niciun minut în tricoul Oțelului la meciurile oficiale și se antrenează separat de restul lotului. Această reziliere ar veni la scurt timp după alte două despărțiri, Reyes și Ilie.

În celălalt sens, al sosirilor, gălățenii îl testează pe tânărul fundaș dreapta Ilieș, sosit de la Cluj și care s-ar încadra în regula U21, dacă îl va convinge pe Dorinel Munteanu să rămână. Pe același post se mai află alți doi jucători juniori, Rus și Farcaș.

Protest al suporterilor

Galeria Oțelului a ajuns mai târziu la meciul favoriților, de la Rm. Vâlcea, cu CSC Șelimbăr, cu un protest inedit împotriva programării meciurilor roș-alb-albaștrilor numai la ore nepotrivite pentru prezența pe stadion. Fanii gălățeni prezenți la meci au fost îmbrăcați în uniforme de serviciu și au afișat mesajul: ”Orange, Digi, Prima TV/ Ne-au semnat demisiile!”, cu referire la faptul că au trebuit să se învoiască sau chiar să renunțe la joburile lor pentru a putea fi alături de echipa favorită.

Următorul meci al Oțelului, cel cu Poli Timișoara, de acasă, a fost programat pentru sâmbătă, ora 11,30.

Citit 4025 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2023 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.