De joi, 1 septembrie 2022, Street FOOD Festival în Grădina Publică. Delicii și distracție pe toate gusturile

De joi, 1 septembrie 2022, Street FOOD Festival în Grădina Publică. Delicii și distracție pe toate gusturile
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Începând de joi, 1 septembrie și până duminică, 4 septembrie, Grădina Publică din Galați va găzdui un eveniment devenit deja tradiție - Street FOOD Festival. Potrivit Primăriei Galați, iubitorii bucătăriei tradiționale și internaționale se vor delecta cu preparate delicioase și se vor bucura de concerte cu trupe îndrăgite între care Bosquito și byron.

„Vor fi show-uri culinare susținute de Chef Foa, Chef Cristi Boca, Chef Munti, degustări, tur ghidat, dar și alte activități inedite.

Mai mult, cei mici se pot juca în voie în cadrul kids zone, iar pentru cei care caută relaxare și un loc liniștit, festivalul dispune de chill & picnic zone.

La ediția din acest an vor fi nu mai puțin de 29 de food truck-uri, unde cei prezenți vor găsi pe lângă preparatele delicioase și băuturi fresh pentru toate gusturile.

Programul evenimentului este în fiecare zi de joi și până duminică în intervalul orar 12,00 - 23,00. Trupele prezente la eveniment sunt Corina Sârghi &

Taraful Jean Americanu și Bosquito (vineri), Alexu & The Voices Inside și Macanache (sâmbătă), Ana Coman și byron (duminică). În plus, în zona dance garden, participanții sunt invitați să asculte mixurile pregătite de John Gabe, Riel, Zumac și Gabi Ifrim”, transmite Primăria Galați printr-un comunicat de presă.

Street FOOD Festival este un eveniment susținut de Primăria municipiului Galați și organizat de Asociația Why Not Us.

Citit 4701 ori Ultima modificare Marți, 06 Iunie 2023 07:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.