Sacoșă cu pistoale, uitată într-un autobuz la Galaţi

Sacoșă cu pistoale, uitată într-un autobuz la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Inedita descoperire a fost făcută în Galați, într-un mijloc de transport al cărui șofer a făcut verificarea de rutină de la terminarea turei. S-a întâmplat în seara zilei de 23 septembrie, angajatul Transurb ajuns la capăt de linie constatând că pe una dintre banchetele autobuzului se afla o sacoșă. Verificarea acesteia i-a oferit o surpriză conducătorului auto, care a descoperit două pistoale, probabil uitate în vehicul de vreun călător. A anunțat imediat poliția.

”Secția 4 Poliție Galați a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că șoferul unui autobuz a găsit, la terminarea turei, pe o banchetă a autovehiculului, o sacoșă în care se aflau două pistoale. La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul SAESP, care au stabilit că cele două pistoale fac parte din categoria armelor neletale”, ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Polițiștii fac cercetări pentru a identifica persoana care a uitat pistoalele în autobuz și dacă aceasta avea drept să le dețină, conform legilor în vigoare.

Citit 19072 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 11:36

3 comentarii

 • postat de airsoft vasile
  Miercuri, 28 Septembrie 2022 11:51
  213.218.53.***
  2 pistoale de airsoft. se pot cumpara liber chiar si online. sunt REPLICI de arme si nu arme. sunt din plastic si sunt pentru jocuri de airsoft. Nu pot cauza rani (sunt bile de plastic de 6 mm)
  lasati conspiratiile :D))
  3
  15
  Raportează
 • postat de neletal
  Miercuri, 28 Septembrie 2022 09:12
  95.76.0.***
  Taceti, mai! Erau recuzita pentru o piesa de teatru. Arme neletale, da!
  3
  9
  Raportează
 • postat de macarie banu
  Marți, 27 Septembrie 2022 18:50
  95.76.2.***
  traiasca cooperarea ucraineano-romana si traficul ucraineano-moldoveano-roman....UE!...trebile e mai adanci decat par.....dar din varii motive NU PUTEM,cica,sa le spunem....oare de ce?!....NU E VOIE?!!!!
  25
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.