Elevii gălăţeni de 10, premiați la Gala excelenței în educație

Elevii gălăţeni de 10, premiați la Gala excelenței în educație
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Elevi de 10, profesori de 10 și directori de 10! Acesta a fost motivul pentru care reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) au urcat marţi pe scena Teatrului Dramatic  «Fani Tardini» din Galați. În cadrul unei ceremonii impresionante, cei mai buni elevi de la școlile și liceele din oraș și județ au primit premii.

"Inspectoratul Școlar Judeţean Galaţi celebrează astăzi performanţa dovedită la olimpiadele şcolare şi la examenele naţionale, în anul şcolar 2021-2022, prin organizarea evenimentului «Gala Performanţei şi Excelenţei în Educaţia Gălăţeană». Gala este dedicată elevilor gălăţeni premiaţi la etapele internaţionale şi naţionale ale olimpiadelor şcolare, celor care au obţinut media 10 (zece) la examenele naţionale, precum și cadrelor didactice care i-au îndrumat. La festivitate participă 83 de elevi și 69 de profesori care au contribuit la creşterea prestigiului învăţământului gălăţean, alături de directorii unităţilor şcolare de provenienţă și de părinți. Este un modest omagiu adus elevilor, profesorilor și părinților care realizează și susțin excelența în educație", ne-a declarat inspectorul Adrian Silivestru, purtătorul de cuvânt al ISJ Galați.

Primii care au urcat pe scenă pentru a primi diplomele au fost elevii și profesorii Colegiului Național "V. Alecsandri" din oraș. Aceștia au primit 23 de premii la concursuri și olimpiade școlare naționale și internaționale și au fost însoțiți de cei 18 profesori care i-au îndrumat pe parcursul școlii. Au urmat Colegiul "Al. I. Cuza" Galați, Colegiul Național "Costache Negri" și Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin", fiecare cu câte șapte premii câștigate la concursuri și olimpiade școlare. Au fost nominalizate și liceele și școlile cu trei, două și chiar cu un singur premiu. Organizatorii nu i-au uitat nici pe elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat și care au devenit mândria școlii, societății și familiei.

Deputatul Onuț Atanasiu, fost inspector școlar și profesor, s-a alăturat festivității de premiere, ocazie cu care a transmis felicitări atât Inspectoratului Școlar Județean, cât și elevilor, părinților și profesorilor pe care îi consideră laolaltă "vinovați" de reușitele tinerilor cu care ne mândrim astăzi.

Citit 8000 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2023 07:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.