Stație de transport mutată și trafic îngreunat pe Domnească
Foto: Anca Spânu

Stație de transport mutată și trafic îngreunat pe Domnească
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Traficul rutier pe strada Domnească, tronsonul cuprins între Eroilor și Gării va fi îngreunat începând de luni, 6 martie 2023, tocmai a anunțat Primăria Galați. O realitate pe care șoferii au putut-o constata încă de dimineață. Noutatea este că de marți, 7 martie 2023, stația „Teatrul Dramatic", care deservește traseul de troleibuz 102, se va muta în fața Regionalei CFR Galați, de pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între strada Eroilor și strada Universității.

Toate acestea sunt necesare în vederea executării proiectului „Reabilitare rețea apă potabilă strada Domnească, tronson cuprins între strada Eroilor și strada Gării”, explică Primăria.

„Menționăm că lucrările se vor desfășura pe tronsoane de drum de aproximativ 50 metri și vor afecta banda unică destinată troleibuzelor și parțial banda a 2-a, pe direcția de mers către strada Gării.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor”, transmite Biroul de presă al administrației locale.

Citit 7577 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2023 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.