Tragedie pe DN 25. O șoferiță a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Tragedie pe DN 25. O șoferiță a murit după ce s-a răsturnat cu mașina
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Accidentul s-a petrecut duminică seara, între Piscu și Vames, fiind implicat un autoturism în care se aflau două persoane, o șoferiță de 25 de ani și un tânăr de 27 de ani, pasager pe locul din dreapta-față. Conducătoarea auto ar fi pierdut controlul volanului, mașina rasturnându-se în afara carosabilului.

"Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați a rezultat faptul că o tânără de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, în zona km 45, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autovehiculului.

În momentul producerii acestui eveniment rutier, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față-dreapta, care nu a suferit leziuni.

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați a acordat primul ajutor victimei și a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul", a anunțat IPJ Galați.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Citit 12950 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 09:28

2 comentarii

  • postat de Da, centura
    Miercuri, 15 Martie 2023 01:34
    109.166.135.***
    Adevărat, centura salvează vieți. Dumnezeu s-o ierte, îmi pare rău. Condoleanțe familiei afectate de dramă.
    0
    0
  • postat de Irina
    Marți, 14 Martie 2023 07:00
    194.105.20.***
    Pacat.
    O tragedie care putea fi evitata...

    Reguli de circulaţie: Obligaţiile participanţilor la trafic.
    "Conducatorii de autovehicule si persoanele care ocupa locuri prevazute prin constructie cu centuri sau dispozitive de siguranta omologate trebuie să le poarte in timpul circulatiei pe drumu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.