Doi bărbați din Galați, morți în urma unui accident rutier

Doi bărbați din Galați, morți în urma unui accident rutier
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un accident rutier soldat cu decesul a două persoane și rănirea gravă a alteia s-a produs sâmbătă după-amiază, pe DN E85, la Bizighești, județul Vrancea. Două dintre cele trei victime erau din județul Galați.

Conform  IPJ Vrancea, coliziunea a avut loc între un TIR și o autoutilitară. Un apel primit de oamenii legii de la Vrancea la numărul de urgență 112 semnala prezența unor persoane încarcerate, impunându-se intervenția de urgență a paramedicilor SMURD. Astfel, sâmbătă, în jurul orei 18.00, "de la Serviciul de Ambulanță Vrancea, la locul accidentului au ajuns un echipaj de urgență  tip C2 cu medic, un echipaj SAJ de tip B2, echipajul de prim ajutor SMURD, echipa de descarcerare și elicopterul SMURD Galați. S-au identificat trei victime de sex masculin. Șoferul autoutilitarei și pasagerul din dreapta au decedat, suferind leziuni incompatibile cu viața. A treia victimă a fost stabilizată hemodinamic respirator, intubată orotraheal și preluată de echipajul elicopterului SMURD Galați", declară reprezentanții SAJ Vrancea.

Autoutilitara în care se aflau cele trei victime era înmatriculată în judeţul Galați. Conform IPJ Vrancea, șoferul autoutilitarei a lovit un TIR, cu numere de Ucraina, care staționa, fiind semnalizat regulamentar cu triunghi reflectorizant.

"Cele două persoane decedate în urma tragicului accident rutier erau din județul Galați. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani din comuna Munteni și despre un altul de 63 de ani din municipiul Tecuci. A treia victimă, un bărbat din județul Vaslui, a fost preluată de elicopterul SMURD Galați", a transmis IPJ Vrancea. Starea celei de-a treia victime este deosebit de gravă, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

 

Citit 14734 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 09:07

2 comentarii

  • postat de marr
    Duminică, 02 Aprilie 2023 20:54
    86.124.202.***
    Daca Tirul STATIONA ...si avea basca si Triunghiul Reflectorizant cerut de lege ...atunci Noroc Bun .
    Ai depasit si te-ai infipt in celalalt ? E clar a cui e vina (ca doar nu i-a explodat cauciucu' tocmai cand trecea ?! )
    Altfel , maine-poimaine gasim vinovat Copacul de pe margine soselei ca ...S
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Duminică, 02 Aprilie 2023 13:57
    5.13.195.***
    Aici eu as scumba legislatia, sunt triunghiuri cu iluminare led suplimentare care daca ar clipi, crd ca si-ar imbunatati performantele ca perceptie! Zic si eu... poate exagerez... dar N masuri preventive nu valoreaza nimic... daca nu ai bunul simt in trafic (venit de la cel din viata), si adaptabili
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.