Două persoane rănite într-un accident la Șivița
Foto: G.S.G.

Două persoane rănite într-un accident la Șivița
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, în localitatea gălăţeană Șivița.

Conform primelor informații furnizate de oamenii legii, două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 26.

Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului, accidentul s-ar fi produs, cel mai probabil, din cauza neacordării de prioritate. Ambele mașini circulau în același sens și, la un moment dat, unul dintre șoferi a vrut să vireze la stânga, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu autoturismul din spate, condus de o șoferiță, care se angajase în depășire.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare pentru a scoate una dintre victime din interiorul mașinii. Cele două victime sunt șoferul autoturismului care a provocat accidentul și un pasager aflat în aceeaşi maşină.

Bărbatul aflat la volan nu a putut fi testat pentru alcoolemie la locul accidentului, fiind în stare de șoc. Urmează să i se recolteze probe de sânge la spital, pentru a se stabili dacă era sau nu sub influența băuturilor alcoolice. În schimb, șoferița implicată în accident a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Ambii conducători auto au permise de conducere valabile. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Citit 5212 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Mai 2023 06:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.