Șofer anchetat pentru că a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Șofer anchetat pentru că a lovit o femeie pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un gălățean în vârstă de 34 de ani a rămas fără permis de conducere, după ce, din neatenție și grabă, a intrat cu viteză cu mașina pe o trecere de pietoni și a lovit o femeie care traversa regulamentar.

Citește și: Pietonul nu este „Dumnezeu” pe „zebră”. Reguli pentru traversarea în siguranță

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Vrancei și Brăilei, în momentul în care șoferul, venind dinspre strada Oltului, și intenționând să vireze la stânga pe drumul principal, nu s-a asigurat și a acroșat o femeie de 50 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal și pe culoarea verde a semaforului. În urma impactului, femeia s-a ales cu mai multe leziuni și a fost dusă la spital. Șoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 5475 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2023 15:10

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Miercuri, 10 Mai 2023 17:58
    5.13.147.***
    In multe cazuri sunt pietoni care nu se grabesc nicaieri si se arunca pe trecere fara macar sa se uite daca vine ceva pe strada. Mai sunt si aia care stau langa trecere ca asteapta ei pe cineva...sau cu ochii in telefon. Cei mai tari sunt aia care se uita ei repede in telefon daca primesc un mesaj sau notificare de parca ar pierde ceva important daca nu se uita in secunda 2 si normal ca e pe trecere si se mai si opreste sa scoata telefonul din fundul buzunarelor.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.