„Bonnie și Clyde” din Galați au jefuit un neamț într-un cazinou

„Bonnie și Clyde” din Galați au jefuit un neamț într-un cazinou
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Doi iubiți din Galați au plecat cu un neașteptat pot de la jocurile de noroc după ce un cetățean german și-a lăsat o adevărată avere la întâmplare, într-un cazinou din București

Absorbit de păcănele, omul a uitat complet de suma mare de bani cu care venise în România și la sala de jocuri, așa că a devenit victimă sigură. Polițiștii au ajuns la cuplul din Galați chiar când acesta intenționa să își cumpere un apartament cu banii furați. 

Norocul neașteptat i-a lovit pe cei doi amorezi din Galați la mare distanță de casă, mai exact într-un cazinou din centrul Bucureștiului, unde merseseră să se distreze și, de ce nu, poate să câștige ceva. Pe 11 mai, în stabilimentul situat pe Calea Victoriei, drumurile li s-au intersectat cu cele ale unui cetățean german, care, din motive încă neelucidate, venise în România cu o sumă mare de bani. A luat mica avere inclusiv la cazinou, numai că, furat de mirajul aparatelor, omul și-a lăsat haina, în care avea 58.000 de euro, nesupravegheată, pe un scaun. Cuplul din Galați aflat la mică distanță de locul din care tocmai plecase neamțul, a observat că articolul vestimentar avea ”potențial”. Au căutat rapid în buzunare, au luat banii și au dispărut înainte ca proprietarul lor să se întoarcă și să le observe absența. Lucru care s-a și întâmplat de altfel, polițiștii din Capitală deschizând un dosar penal de furt în cursul căruia au fost nevoiți să vizioneze numeroase înregistrări de pe camerele de supraveghere din cazinou și alte locuri publice, pentru a se edifica asupra identității hoților și a traseului urmat de aceștia. Așa au ajuns la Galați, unde banii fuseseră deja ”repartizați”. Cei doi iubiți ar fi cumpărat niște bijuterii, 10.000 de euro i-au depus într-un cont bancar, iar cu restul se pregăteau să cumpere un apartament. 

”Pe 25 mai 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Secția 1 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Galați, la domiciliul a două persoane, un bărbat și o femeie, față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 11 mai 2023, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazinou din Sectorul 1”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei printr-un comunicat de presă. Cuplul a fost dus la București, pentru audieri, anchetatorii urmând să decidă ce măsuri vor fi luate pe parcursul cercetărilor ulterioare. 

Citit 4876 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2023 10:43

4 comentarii

 • postat de eu
  Duminică, 28 Mai 2023 10:18
  93.122.250.***
  Nici hoți nu avem cum trebuie! Nărozi care au picat la scorbură la juma de oră după faptă....Mare faptă, între noi fie vorba. Ce cuplu ? Aia produce pe cameră la București, la anunț pe net iar ăla o păzește să nu-i dea vreun client în bulină. Stau o zi două la treabă și după aia înapoi la Galați cu acceleratul, că dacă se prind pescarii adevărați din București că e una care toarnă de una singură, îi mierlesc pe amândoi. Neamțul le-a căzut în cap cum s-ar spune. Cât despre pedeapsă, în cel mai bun caz o să dea cu mătura câteva sute de ore în folosul comunității, îs prea proști de băgat la cușcă
  0
  0
 • postat de ION
  Duminică, 28 Mai 2023 06:17
  5.14.129.***
  In zilele noastre sunt camere video peste tot, pe străzi, magazine, marketuri, cazinouri oriunde, chiar și în aprozare sau autobuze, troleibuze, tramvaie așa că nu ai cum sa scapi daca ai furat dintr-un loc public, mai devreme sau mai târziu îți va suna poliția la ușă. Așa că fiți atenți cum țineți geanta in autobuze, sau pe cine primiți in casa, la cine deschideți ușa din păcate hoți sunt peste tot: cei care se dau "vecini", "prieteni" atâta urmaresc sa vă jecmănească. Au metode ca metoda împrietenirii, metoda pomana, metoda accidentul.
  0
  0
 • postat de Tom
  Sâmbătă, 27 Mai 2023 04:50
  5.13.233.***
  Sper sa nu fie primul furtisag , cred ca au mai facut-o si cu alte ocazii dar nu au fost prinsi .
  0
  0
 • postat de daf
  Vineri, 26 Mai 2023 23:11
  84.117.46.***
  Acum vor sta la racoare de banii aia sa se sature de furat! Au facut o afacere buna! Ce prosti!
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.