BMW radiat din circulație, descoperit în trafic

BMW radiat din circulație, descoperit în trafic
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un tânăr de 29 de ani va da socoteală în fața legii după ce a fost depistat la volanul unui autoturism care fusese radiat din circulație încă din luna august

Poliţiştii de frontieră de la Foltești au depistat în trafic un cetățean român, care conducea un autoturism radiat din circulaţie de către autorităţile din Spania. Pe 5 noiembrie, seara, în jurul orei 21.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești a oprit în trafic, pe raza localității Frumușița, un autoturism marca BMW care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare eliberate de către autoritățile spaniole. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că la volanul autoturismului se afla un cetățean român în vârstă de 29 de ani.

"Existând suspiciuni cu privire la starea juridică a autoturismului și la autenticitatea documentelor prezentate la control, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul a fost radiat din circulație, în luna august a anului curent, de către autoritățile din Spania. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Galați, comisar de poliție Sorin Ene.

Citit 4867 ori Ultima modificare Luni, 06 Noiembrie 2023 16:24

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Marți, 07 Noiembrie 2023 16:58
    5.13.148.***
    Si cate nu or mai fi in situatia asta....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.