Copil ”uitat” în Spitalul de Pediatrie

Copil ”uitat” în Spitalul de Pediatrie
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

O gălățeancă de 39 de ani este cercetată de poliție și Protecția Copilului după ce și-a lăsat singur fiul în vârstă de nouă ani pe holurile Spitalului de Pediatrie

Femeia ar fi mers cu copilul sâmbătă după-amiază în vizită la fiica sa, de opt ani, aflată internată. L-ar fi lăsat pe băiat nesupravegheat, după care ar fi plecat fără el din unitatea medicală. Cel care a aflat de toată povestea și a reușit să îl recupereze pe cel mic a fost tatăl acestuia și concubinul femeii, care a și alertat poliția la 112.

Ulterior, bărbatul s-a dus la spital și și-a luat fiul, în condițiile în care mama nu s-a mai întors acasă și nici nu a dat vreun semn de viață

”Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării femeii, clarificării situației de fapt și luării măsurilor care se impun. De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, în cursul zilei de duminică, 18 februarie. 

Citit 4305 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2024 21:14

2 comentarii

  • postat de Iancu Jianul
    Duminică, 18 Februarie 2024 20:54
    5.13.170.***
    MAMA? Unele specii primate, nu merita titulatura de MAMA sub nici o forma! Icepand cu cele ce educa prosti copilul, i-l bate, umuleste sau mai rau nu-i pasa ca ghestatul rumenit! HUOOO! Criminali! Astia merita o cana cu apa la cap in ceasul mortii! Si vreti sa luptam? PENTRU CE?
    3
    12
  • postat de comunismul
    Duminică, 18 Februarie 2024 14:21
    5.13.144.***
    ce fel de mama este asta! noroc ca a venit tata sa il ajute pe copil! doamne ce oameni!
    6
    21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.