Unde putem face grătar, în jurul Galațiului, de 1 Mai şi Paşte

Unde putem face grătar, în jurul Galațiului, de 1 Mai şi Paşte
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Am intrat deja în minivacanţa prilejuită de 1 Mai şi Paşte, iar vremea caldă este perfectă pentru un grătar în aer liber. Fie că preferați spații verzi întinse sau zone amenajate cu foișoare și grătare, județul Galați oferă o varietate de opțiuni pentru a petrece o zi relaxantă alături de familie și prieteni.

Pădurea Gârboavele. Un spațiu generos situat la marginea orașului, ideal pentru cei care doresc să se bucure de natură. Aici veți găsi numeroase grătare amenajate, mese și bănci, dar și poienițe unde vă puteți instala propriul grătar. De asemenea, copiii se pot bucura de locuri de joacă şi de Parcul "Aventura", iar cei pasionați de fotbal pot organiza meciuri pe terenul amenajat. Accesul este facil, iar taxa de intrare este modică.

Zona de agrement Șendreni. O alegere excelentă pentru grupuri mai mari, locul având amenajate foișoare spațioase, ce pot găzdui un număr considerabil de persoane. Pe lângă foișoare, zona dispune și de grătare, mese și bănci, precum și de un spațiu verde generos, ideal pentru relaxare și jocuri.

Priza Dunării. O locație pitorească situată pe malul Dunării, unde veți găsi zone special amenajate pentru grătar. Pe lângă bucuria de a prepara un grătar delicios, vă puteți bucura de priveliștea superbă a fluviului și de aerul curat.

Complexul Zătun 2. Un complex turistic complet, care oferă o gamă largă de facilități, inclusiv căsuțe de cazare, locuri de pescuit și grătare. Este ideal pentru cei care doresc să petreacă un weekend prelungit în natură, bucurându-se de diverse activități.

Lacul Brateș. O altă opțiune populară, Lacul Brateș pune la dispoziție spații verzi generoase, grătare amenajate, foișoare și un bar de unde vă puteți aproviziona cu băuturi răcoritoare. Locația este perfectă pentru cei care doresc să combine grătarul cu o plimbare cu barca pe lac sau cu o sesiune de pescuit.

Indiferent de preferințe, există multe alte locații perfecte, nu numai cele menţionate în acest articol, pentru a petrece zilele de 1 Mai şi Paşte în natură, alături de cei dragi. Alegeți spațiul care vi se potrivește cel mai bine și bucurați-vă de o zi de relaxare, voie bună și savoarea unui grătar delicios!

Citit 10689 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2024 17:03

2 comentarii

 • postat de Boncan O.D.
  Miercuri, 01 Mai 2024 07:22
  5.13.162.***
  Stimate primar al Galatiului, Pucheanu, va intreb de ce nu sunt amenajate si inoras spatii cu gratare. Trebuie sa platesc rovigneta pentru a face un gratar ? Daca doriti sa fiti senator atunci trebuia mai multa seriozitae si viziune din partea d-voastra si al arhitectilor din Primaria Galati.
  4
  9
 • postat de 1 mai
  Marți, 30 Aprilie 2024 17:11
  89.137.139.***
  Ca sa faci gratar in zonele astea trebuie sa ai masina sa te duci tocmai acolo . Jos la turnul de televiziune nu mai sunt gratare?
  3
  38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.