Bazinul de la Baia Comunală, închis publicului

Bazinul de la Baia Comunală, închis publicului
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Gălăţenii care îşi doresc să înoate nu prea au multe variante la dispoziţie, întrucât vremea nu este încă suficient de caldă, iar piscinele exterioare nu sunt deschise. Am primit din partea unui cititor o sesizare privind accesul la bazinul de înot de la Baia Comunală, care aparţine Primăriei şi este în administrarea Clubului Sportiv Municipal. 

Domnul Florin Dumitriu ne-a scris pe adresa redacţiei, nemulţumit că nu poate înota la bazinul de la Baia Comunală şi că nu i se răspunde la solicitările de explicaţii privind situaţia.  

"Aveţi vreo informație sau poate puteți afla de ce nu este program cu publicul la Baia Comunală, la bazinul de înot, de peste 30 de zile? Informarea lor este că există o defecțiune la sistemul de epurare al apei, dar copiii se antrenează în continuare. Se pare că îi deranja publicul care avea program o oră la prânz și o oră seara, total insuficient pentru o persoană c are vrea să înoate. Nici membrii echipei de înotători master nu mai au acces, chiar dacă erau programați dimineața, înaintea începerii programului. Administratorul e cu campania electorală și nu poate fi contactat și nici de la Clubul CSM nu am primit vreun răspuns", sună sesizarea primită de noi. 

Ne-am adresat compartimentului de Relaţii cu Presa al Primăriei Galaţi, care, ca urmare a solicitării noastre, a interpelat Clubul Sportiv Municipal Galați referitor la situaţie, acesta transmiţând următoarele:

"Există o defecțiune constatată la sistemul de filtrare a apei. Fiind o situație de urgență neprevăzută, CSM Galați a solicitat ordonatorului de credite bugetarea reparației curente. Până la această dată, au fost parcurse toate etapele în vederea bugetării, fiind făcute demersuri pentru achiziționarea serviciului de reparații conform constatării. După efectuarea reparațiilor, la redeschiderea activității bazinului se va reanaliza programul activităților, inclusiv cel pentru public. Copiii legitimați la CSM au acces în incintă numai pentru pregătirea fizică, nu și pentru înot efectiv în bazinul respectiv. Termenul estimat de remediere este de circa o lună."

Acum, că problema alocării bugetului s-a rezolvat, să sperăm că termenul estimat pentru remediere nu va fi depăşit, pentru ca gălăţenii să se poată bucura de investiţia făcută cu banii lor. 

Citit 3899 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2024 20:12

3 comentarii

  • postat de Miron Mihai
    Joi, 23 Mai 2024 20:25
    86.124.189.***
    Copii legitimați clubului CSM se antrenează în bazin și intră pe ușa din față și îi scoate pe cea din spate să nu îi vadă nimeni.
    1
    3
  • postat de adygl
    Joi, 23 Mai 2024 07:38
    92.86.16.***
    CSM va distruge sportul galatean.
    Patinoar inchis, bazin inchis, stadioane inchise - de tot rasul. Acum nu stiu cine e vinovatul principal, dar trebuie schimbata conducerea. Pestele de la cap se-mpute.
    0
    23
  • postat de micro_19
    Miercuri, 22 Mai 2024 19:21
    5.13.173.***
    Bataie de joc tinand de programul limitat cu publicul larg...Baia Comunala a ajuns o fabrica de bani, se fac doar cursuri, iar cetatenii de rand nu sunt lasati sa inoate...Avaria aparuta este doar o "fumigena"....
    2
    86

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro