Un atelier de sudură pentru elevi, complet renovat şi utilat de Damen Galaţi (FOTO)

Un atelier de sudură pentru elevi, complet renovat şi utilat de Damen Galaţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

21 mai 2024 a fost zi de sărbătoare la Liceul Tehnologic ”Radu Negru” Galați. Cu această ocazie, cadrele didactice și elevii au sărbătorit 58 de ani de educație, inaugurându-se cu această ocazie atelierul de sudură, complet renovat. 

Ziua liceului a fost prilej de mulțumire, de aducere aminte față de toți cei care au contribuit la dezvoltarea liceului, iar invitații, cadrele didactice și elevii au participat la o slujba religioasă. Damen Galați a susținut financiar investiția în renovarea atelierului de sudură a liceului și dotarea cu echipamentele de ultimă generație în procesul de sudură. Finanțarea a fost realizată prin proiectul ”Fond Damen pentru dezvoltarea Liceului  Tehnologic «Radu Negru»”, sub deviza ”Damen, Parteneriat pentru educație”. Atelierul unității de învățământ gălățean este acum dotat cu echipamente moderne, inclusiv echipamente de sudură MIG/MAG și TIG ultramoderne, echipamente pentru sudura cu arc electric și sisteme avansate de siguranță și ventilație.

La eveniment au participat reprezentanți ai societății partenere, ai ISJ Galați, ai autorităților locale, mass-media, cadre didactice, părinți și elevi. Atelierul de sudură va oferi elevilor oportunitatea de a învăța și practica meserii tehnice într-un mediu echipat conform standardelor industriale. Astfel,  elevii vor dobândi abilități practice valoroase pe piața muncii. „Această investiție este pentru viitorul dumneavoastră, credem în voi și ne dorim să ne fiți parteneri! Meseria este brățară de aur și așteptăm să culegeți roadele, stimați elevi!”, a fost mesajul reprezentanților Damen prezenți la eveniment.

Inaugurarea atelierului de sudură la Liceul Tehnologic ”Radu Negru” Galați reprezintă un pas esențial pentru dezvoltarea învățământului tehnic și pentru creșterea șanselor de angajare ale tinerilor din comunitate. Acest proiect demonstrează importanța investițiilor în educație și colaborarea dintre instituțiile de învățământ și sectorul privat pentru a susține dezvoltarea învățământului profesional și tehnic.

Citit 4327 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2024 17:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro