Tineri călcați cu mașina și înjunghiați, în plină stradă

Tineri călcați cu mașina și înjunghiați, în plină stradă
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Incidentul extrem de violent în urma căruia doi tineri au ajuns în spital, iar alți doi, în arestul poliției, a avut loc pe o stradă din Tecuci, la finele lunii martie. După aproape două luni, anchetatorii i-au reținut pe agresori și au obținut împotriva lor un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Patru tineri sunt protagoniștii unor scene de violență extremă, petrecute în după-amiaza zilei de 29 martie, la intersecția străzilor Libertății și Nicorești, din municipiul Tecuci. Doi dintre ei mergeau pe trotuar, iar ceilalți doi, într-o mașină. La vederea pietonilor, doi băieți cu care se aflau într-un conflict mai vechi, șoferul mașinii, Cătălin Ciornei, a accelerat, a pătruns pe trotuar cu mașina și i-a lovit pe cei doi, punându-i la pământ. În ajutor i-a venit amicul său aflat pe scaunul din dreapta, Marian Dincă, acesta sărind din mașină cu un cuțit, cu care l-a înjunghiat în torace pe unul dintre cei doi tineri doborâți, după care, împreună cu Ciornei a părăsit locul faptei. Cei doi tineri au fost duși la spital, medicii legiști apreciind că viața le fusese pusă în pericol. Din acest motiv, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, sub coordonarea căruia cercetările pentru identificarea și reținerea celor doi agresori au durat aproape două luni. Pe 22 mai, Ciornei și Dincă au fost duși în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care a decis că faptele sunt foarte grave și că impun arestarea suspecților. 

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a pus în mişcare acţiunea penală împotriva a doi inculpați, unul sub aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra a două persoane şi a infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar al doilea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor”, a precizat procurorul Ovidiu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Citit 5878 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2024 18:19

7 comentarii

  • postat de Justiția infractorilor
    Vineri, 24 Mai 2024 15:48
    37.161.250.***
    Alexandru iordan de la Chiajna a fost judecat in libertate pentru lovituri cauzatoare de moarte. Cât a fost liber a agresat multă lume. Găsiți detalii pe net. Mafie că in anii 70 in Italia din cauza lipsei justiției. Cine știe și cu ăștia. Justiția este o loterie. Au adus-oin halul ăsta psd și pnl
    1
    11
  • postat de Ciclop
    Vineri, 24 Mai 2024 13:38
    86.120.239.***
    4 ANI DE ÎNCHISOARE !! A FĂCUT FIUL Senatoarei PLĂCINTĂ pentru o faptă asemănătoare . Sigur, justiția e independentă in Romania.
    1
    13
  • postat de Ciclop
    Vineri, 24 Mai 2024 13:21
    86.120.239.***
    Încadrarea depinde de șpagă. Fiii vrăjitoarei Sidonia care au ucis cu maceta o persoană ,au fost eliberați din arest și plasați în arest la domiciliu, motivația fiind că ei nu constituie un pericol public.
    1
    17
  • postat de KN Gura
    Vineri, 24 Mai 2024 13:12
    86.124.202.***
    Reglare de conturi intre puradeii nostri dragi si scumpi . Romanasii nostri iubiti . Iubim rasa bronzata ..
    2
    15
  • postat de Gigel
    Vineri, 24 Mai 2024 10:54
    5.13.171.***
    Cam care credeti ca ar fi rezultatul unui sondaj privind reintroducerea pedepsei capitale si judecarea ca majori pentru unele infractiuni comise de minori?
    2
    18
  • postat de Un fost justitiar
    Vineri, 24 Mai 2024 10:20
    212.93.144.***
    Este revoltator, daca a trebuit sa treaca doua luni pentru a aresta doua bestii, doi criminali dovediti…asta , si nu numai, dovedeste starea justitiei din romania, tote jafurile cu industria, cu padurile cu terenurile, casele retrocedate, toate sau facut cu ,,ajutorul,, inamovabililor, cand oare vor
    1
    29
  • postat de Justițiabil
    Joi, 23 Mai 2024 20:14
    89.136.185.***
    Condamnare cu mulți ani de pușcărie! Nu vă lăsați mituiți procurorilor și judecătorilor pentru că cei doi din mașină pe asta mizează. Atenție! Ăștia au mai mituit.
    1
    65

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro