Eveniment caritabil pentru familiile cu un singur părinte din Galați și Brăila

Eveniment caritabil pentru familiile cu un singur părinte din Galați și Brăila
Walter Ghicolescu
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Asociația POT SĂ AJUT, în parteneriat cu Asociația Provident pentru Educație și Provident Financial România, continuă acțiunile de implicare în comunitate începute în 2023, de data aceasta vizând familiile monoparentale din județele Galați și Brăila. „Împreună în Timp” este o inițiativă socio-culturală, parte din programul „Invizibilii”, dedicată atât copiilor, cât și părinților sau bunicilor acestora.

„Împreună în timp” va avea loc sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 12:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați. Accesul la eveniment este gratuit și permis exclusiv familiilor monoparentale. Pentru a confirma participarea, cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail cu numele copilului și al aparținătorului la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evenimentul va fi o experiență interactivă cu totul aparte pentru public, invitat special fiind artistul Walter Ghicolescu, cadru didactic foarte îndrăgit de copii și, în egală măsură, de adulți, prezent de peste 20 de ani pe scena muzicii folk românești. În plus, organizatorii pregătesc o serie de activități educative în aer liber și multe surprize pentru toți participanții.

„Evenimentele noastre intergeneraționale au luat naștere din conștientizarea nevoii de a crea un spațiu incluziv pentru familiile monoparentale, unde acestea să se simtă susținute și integrate în comunitate. «Împreună în Timp» înseamnă interacțiune, apropiere, conexiuni autentice, acces la educație și cultură pentru generațiile de azi și de mâine. Suntem foarte încântați de parteneriatul pe care îl avem în cadrul programului Invizibilii. Cu sprijinul Asociației Provident pentru Educație, vom reuși să ajungem, până la finalul anului 2024, la un număr total de peste 2.000 de beneficiari direcți ai acestui program, la nivel național”, afirmă Gabriela Stoian, președintele Asociației POT SĂ AJUT.

În România sunt peste 300.000 de familii monoparentale.

Citit 1841 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2024 18:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro