Maria, locul 2 la o competiţie mondială de aritmetică mentală

Maria, locul 2 la o competiţie mondială de aritmetică mentală
Maria, alături de doamna Daniela Irimia
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Cu puţin peste o lună în urmă, scriam despre două surori frumoase şi talentate din Galaţi, spunând că Maria, cea mai mare dintre ele, este pasionată de aritmetica mentală. Ei bine, pasiunea şi munca ei susţinută au dat din nou roade, Maria obţinând Premiul al II-lea la o prestigioasă competiţie de profil, care tocmai s-a desfăşurat la Barcelona.

Managerul centrului ”SmartyKids” Galaţi - Vrancea - Brăila, Daniela Irimia, este încântată de performanţa gălăţencei: "Cea mai curajoasă cursantă a centrului de Aritmetică Mentală «SmartyKids Galați Central» a participat la Competiția Internațională «Horus 8» în Barcelona, unde a avut de rezolvat 160 de exerciții în doar 10 minute, concurând cu peste 200 de participanți din țări precum: Armenia, Elveția, Bulgaria, Arabia Saudită, Olanda, Egipt și România. 

După succesul răsunător din Dubai, din noiembrie 2023, și opt luni de antrenamente şi teste online, eleva noastră, Maria Dima, a reușit să urce pe podium, câștigând locul II mondial la categoria ei de vârstă!". O performanţă de care, evident, familia Mariei se bucură şi pentru care primeşte şi felicitările noastre!

Citit 2174 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 20:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.