Unde vor avea loc spectacolul aviatic și parada Galați Street Fest

Unde vor avea loc spectacolul aviatic și parada Galați Street Fest
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, vineri, 31 mai 2024, de la ora 17,00, pe Faleză se va desfășura un show aviatic oferit de Aeroclubul României. Acest spectacol de excepție deschide Galați Street Fest. Evenimentul va continua, de la ora 18,00, cu o paradă a tuturor artiștilor prezenți la eveniment, pe traseul Parc Viva - Elice - Aleea de la P-uri - Zona Spicu, acolo unde fiecare își va începe numărul artistic, conform programului.

Așa cum v-am anunțat, mai multe puncte din centrul orașului vor vibra de culoare, muzică și energie pozitivă: Mazepa 1 și Mazepa 2, între Potcoava de Aur și Trei Star, Hotel Ibis, Hotel Mercur, Winmarkt, Parcul Eminescu și Faleza Superioară a Dunării.

Sâmbătă și duminică, după lăsarea întunericului, pe fațada hotelului Mercur vor avea loc proiecții VideoMapping, pentru ca duminică, în ultima zi de festival, Damian Drăghici & Brothers să susțină, de la ora 20,00, un super-recital în Parcul Mihai Eminescu. Pentru a-i încânta pe gălățeni, trupa se va deplasa la pas de la Potcoava de Aur, pe strada Brăilei și pe strada Domnească, până la Parcul Mihai Eminescu.

Străzile Galațiului vor fi transformate în aceste zile în galerii de artă și spectacole: parade, teatru de stradă, trubaduri, mimi, personaje mitice, fachiri și multe alte surprize.

 

Citit 11851 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 12:55

3 comentarii

 • postat de Lucian
  Joi, 30 Mai 2024 08:17
  86.124.201.***
  Mulțumim (de câteva ori pe an) pentru blocarea circulației auto în acest magnific oraș cu străzi magnifice!
  1
  19
 • postat de ,, Mihail, câine de circ
  Joi, 30 Mai 2024 08:16
  95.76.59.***
  Locuiesc în zona centrală a orașului, pe o străduță pavată, ca în perioada romană, cu piatră de râu. Distinși politicieni, aflați vremelnic la conducerea orașului, eu doresc o infrastructură normală a orașului și nu circul pe care ni-l oferiți, în speranța că alegătorii vă vor vota.
  1
  21
 • postat de Paine si circ ...
  Miercuri, 29 Mai 2024 17:27
  108.245.201.***
  Gloata si bascalia asta e politichia ...
  14
  48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro