Accident mortal și trafic blocat trei ore după ce o șoferiță a adormit la volan
Foto: IPJ Galați

Accident mortal și trafic blocat trei ore după ce o șoferiță a adormit la volan
Evaluaţi acest articol
(41 voturi)

O femeie a murit și o alta a fost grav rănită după ce un autoturism s-a cionit violent cu un tir, pe DN 25, la Piscu.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, puțin după orele 5,00 pe sensul de deplasare Tecuci-Galați. O șoferiță în vârstă de 50 de ani, din Galați, ar fi pierdut controlul volanului la intrarea în Piscu și ar fi ajuns pe contrasens, direct în fața unui autocamion.

Din păcate, șoferul, un bărbat de 34 de ani, din Neamț nu a putut evita coliziunea, astfel că cele două vehicule s-au ciocnit frontal. În urma impactului, mașina condusă de femeie a fost grav avariată, astfel că atât șoferița cât și mama sa, în vârstă de 72 de ani, aflată pe scaunul din dreapta față, au rămas încarcerate. Din păcate, doar fiica aflată la volan a mai purtut fi extrasă în viață.  

”A fost nevoie de intervenția echipajelor de intervenție de la Garda de Intervenție Pechea si Detasamentul de pompieri Galati, care au intervenit cu doua mașini de stingere, o descarcerare si o ambulanta SMURD. A fost solicitat si un echipaj SAJ, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 72 ani care a decedat pe loc”, a anunțat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvât al ISU Galați. 

Impactul care a imobilizat ambele vehicule, intervenția echipajelor de urgență și măsurătorile poliției au făcut ca traficul în zonă să fie blocat total timp de trei ore, circulația fiind redirecționată pe rute secundare. Conducătoarea auto, despre care se pare că ar fi ațipit la volan, a suferit și ea multiple traumatisme și a fost dusă la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii spun că șoferul tirului nu consumase alcool și nu avea problme cu documentele și ateaptă rezultatele analizxelor la sânge pentru femeie, acesteia urmând a-i fi recoltate probe la spital din cauză că leziunile suferite starea în care se afla nu au permis testarea cu etilotestul la fața locului. 

”În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvât al IPJ Galați.

Citit 11409 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Mai 2024 10:07

6 comentarii

  • postat de @masinibune
    Luni, 27 Mai 2024 07:56
    86.124.202.***
    gigi,merg cu2010însă fac treabă cu ea,nu mă dau până la unghiuțe,până la chioșcul la care lucrez ori până la cumătru',cum îs ălea80% de care ziceam.Și fărăRCA,că nu încheie nimeni când nu face mașina2000lei.Femeia era medic,avea ce să caute pe străzi cu mașina,nu voi.Doamne ferește!
    0
    0
  • postat de Gigel
    Duminică, 26 Mai 2024 19:05
    5.13.171.***
    Din pacate dimineata multi inca nu s-au trezit dar sunt la volan. Daca mai adaugam si educatia care cam lipseste si drumurile care sunt cum sunt....avem rezultatele astea.
    1
    6
  • postat de masini bune, soferi fara experieta
    Duminică, 26 Mai 2024 16:12
    89.137.229.***
    mesaj pentru "Eu". Masinile sunt bune..soferii nu stiu sa conduca sau adorm la volan. Accidentul a fost din cauza ca a adormit la volan femeia! Tu realizezi asta? Citeste inca o data ! Da si eu cred ca a adormit la volan ! o masina poate avea si 40 ani daca e intretinuta bine si schimbat la ea tot
    0
    7
  • postat de eu
    Duminică, 26 Mai 2024 07:53
    109.166.132.***
    Poate 80% din ce circulă în județ îs deșeuri de 20ani,diesel,conduse de tănțici,singure în mașină ori cu copii,fără centuri evident.Bine,rău,unde merg,e absolut obligatorie deplasarea ori șoferia,ele știu,eu doar observ.Doamne ferește să te omoare vreuna!
    21
    10
  • postat de un cetatean
    Duminică, 26 Mai 2024 03:11
    188.26.245.***
    Oare cand o sa se faca un drum la 2 benzi galati-tecuci cu separator pe mijloc? O fi prea mult pentru 2024? pentru 2030. Cosiliul judetean, consiliile muncipale galati si tecuci si toate localitatile de pe traseu, faceti frate un efort financiar si rezolvati problema cat mai repede.
    3
    33
  • postat de Andrei
    Sâmbătă, 25 Mai 2024 19:34
    109.166.129.***
    Ferească Dumnezeu,o clipă de neatenție și mori... Dumnezeu să o ierte!
    4
    38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro