Ce a câştigat Galaţiul din emisiunea „Poftiţi pe la noi”, lider de audienţă trei seri la rând

Ce a câştigat Galaţiul din emisiunea „Poftiţi pe la noi”, lider de audienţă trei seri la rând
Evaluaţi acest articol
(47 voturi)

Momente pline de emoţie, situaţii tensionate, scene comice, dar şi o altă perspectivă- frumoasă, dar poate mai puţin ştiută - asupra atracţiilor turistice şi culturale ale Galaţiului, a agenţilor economici din judeţul şi oraşul nostru. Dar mai presus de toate - implicare şi generozitate sub toate formele ei, pentru a ajuta copiii defavorizaţi din Pechea şi din Cărăpceşti, judeţul Galaţi. Aşa ar putea fi rezumate cele trei zile în care a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii "Poftiţi pe la noi!", de la Antena 1.

Gălăţenii au avut parte de spectacol şi de promovare pozitivă a oraşului şi judeţului la nivel naţional, iar copiii defavorizaţi, aflaţi în grija Fundaţiei "Inimă de Copil" în comuna Pechea şi în grija părintelui Vasile Boldeanu din Cărăpceşti, au avut parte de sprijin şi surprize plăcute. Totul datorită lui Nea Marin şi a vedetelor lui care au venit la Galaţi pentru o cauză nobilă. Este vorba despre Romică Țociu, Cornel Palade, Iuliana Luciu, Shondy, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Sonny și Riki.

Artiştii au fost emoţionaţi de povestea Centrului de consiliere și sprijin pentru copii și familii în dificultate "Inimă de copil" de la Pechea şi de comunitatea din Cărăpceşti. Vedetele au muncit pentru agenţii economici care au făcut donaţii importante pentru copiii defavorizaţi. Nu a fost vorba doar despre dulciuri, ci de bunuri importante şi necesare - lemne de foc, cereale, carne, fructe şi legume. De asemenea, copiii au avut parte şi de surprize nesperate! Iar cel mai aşteptat a fost spectacolul extraordinar, realizat cu vedete naţionale şi artişti locali, sub cupola Circului "Bellucci".

Ţociu şi Palade, în lacrimi

Emisiunea le-a oferit momente de nostalgie, de sărbătoare, dar încărcate de emoţie lui Romică Țociu și Cornel Palade, cărora li s-a pregătit o mare surpriză. Sub pretextul nevoii de recuzită pentru spectacol, cei doi actori au fost trimişi la Teatrul "Nae Leonard", unde au debutat, acum 33 de ani. Iar în momentul în care s-a tras cortina, au avut parte de o surpriză uriașă!

 

"Mamă! Tot colectivul teatrului din Galați, în frunte cu domnul director, ne așteptau acolo cu un tort în mână și au început să ne cânte "Mulţi ani trăiască!". M-am abținut cu greu să nu plâng, cu toate că am avut câteva lacrimi în ochi. În momentul acela, i-am iertat lui nea Marin toată munca la care am fost supuși", au spus actorii.

"Când am intrat în sala aceasta, unde am jucat sute de spectacole, mi-au tremurat picioarele și, când s-a deschis cortina și v-am văzut aici, inima mea a fost copleșită de atâta dragoste și de această primire fabuloasă!", a adăugat și Cornel Palade.

În amintirea momentelor frumoase, Romică Țociu și Cornel Palade au primit și o propunere de colaborare din partea conducerii Teatrului "Nae Leonard" din Galați.

Spectacol extraordinar

Un spectacol extraordinar a avut loc sub cupola Circului "Bellucci". Artişti locali de la EStrada Studio, "Doina Covurluiului", vedete naţionale şi artişti de circ şi-au dat mâna într-un spectacol în care dansul popular românesc, dansul modern, acrobaţia, muzica bună şi umorul s-au împletit extraordinar.

La finalul spectacolului de la Galaţi, Nea Marin a mulțumit dansatorilor, vedetelor sale, dar și publicului care a venit să îi vadă, dar a făcut un anunţ tulburător: "Să știți că vă iubesc și vă voi iubi toată viața! Toată viața mea este dedicată dansului și cred că este timpul să mă ocup mai mult de dans, de tineri, să îi învăț să ducă mai departe ce fac eu de aproape 60 de ani". "Nu am obosit fizic, dar psihic simt că am obosit și cred că ar fi bine să fac o pauză. Aș vrea să mă ocup mai mult de nepoții mei, o să mai vină un nepot acum de la Larisa. Larisa mă roagă mereu să fiu mai mult lângă școală, lângă ea. Probabil o să mă gândesc bine de tot și o să iau o hotărâre cât de curând, dacă mai intru în acest proiect sau nu", a adăugat Nea Marin.

Cele trei ediţii ale emisiunii au fost lider de audienţă.

Citit 9412 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 17:07

4 comentarii

  • postat de Ica
    Duminică, 02 Iunie 2024 14:49
    62.231.72.***
    Nici măcaar in glumă să promovați atăta violenta fizica . Este jenant ca pentru ceva audienta să folosiți atătea ,,măgării " din partea unor ,,vedete" de carton .Căutați alte ,,metode "" prin care să provocați umorul .
    0
    3
  • postat de Relu
    Vineri, 31 Mai 2024 10:48
    85.186.244.***
    da: lider de audienta pe postul antena 1, la care nu se mai uita nimeni.
    6
    17
  • postat de Ionel
    Vineri, 31 Mai 2024 09:27
    89.136.187.***
    Stau si ma intreb, cine naiba face ratingul asta
    si cine se uita la panaramele astea de emisiuni?
    6
    18
  • Joi, 30 Mai 2024 21:16
    89.136.3.***
    Sa intelegem ca emisiunea a fost interzisa poltrucilor? Si lider de audienta. Generozitate deziteresata, omenie. Nu ochii dupa ciolan moca si minciuni imbracate in promisiunidemne de un baron renumit in domeniu.
    15
    34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.