Învăţătoarea Cristiana Anghel a fost aleasă senator, surclasându-l pe fostul primar Antonie Solomon

Învăţătoarea Cristiana Anghel a fost aleasă senator, surclasându-l pe fostul primar Antonie Solomon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Învăţătoarea Cristiana Anghel de la Caracal, care a stat 70 de zile în greva foamei, a obţinut un mandat de senator în colegiul 1 din Dolj, unde a candidat din partea USL şi a strâns 56,82 la sută din voturi, reuşind să-l surclaseze pe contracandidatul său, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon.

Potrivit datelor finale date publicităţii, luni, de Biroul Electoral Judeţean Dolj, învăţătoarea Cristiana Anghel, care a candidat din partea USL, a reuşit să închidă colegiul cu un scor electoral de 56,82 la sută, reuşind astfel să-l surclaseze categoric pe principalul contracandidat de la PP-DD, fostul primar Antonie Solomon, care obţinut 24,92 la sută în colegiul 1 Senat Craiova.

În acest colegiu, Antonie Solomon şi Cristiana Anghel au fost în competiţie cu Mărinică Dincă, actual consilier local şi fost viceprimar al Craiovei. Dincă a exercitat atribuţiile primarului cât timp Antonie Solomon a fost arestat pentru luare de mită. Mărinică Dincă a candidat din partea ARD şi a obţinut la alegerile de duminică 15,87 la sută din voturi.

Citit 10315 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2012 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.