Sloiurile de pe Dunăre ne-ar putea SECA ROBINETELE
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Sloiurile de pe Dunăre ne-ar putea SECA ROBINETELE
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)


Potrivit primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, deocamdată nu s-au semnalat probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu apă potabilă a gălăţenilor. Dar sloiurile de pe Dunăre ar putea afecta priza de apă a oraşului.

„Încă de vineri după-amiază am avut o şedinţă separat cu domnul prefect şi cu reprezentantul celor de la Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM). Ne bazăm, la nevoie, pe ajutorul dumnealor pentru a ne folosi de unul dintre vasele pe care le au la dispoziţie pentru a sparge sloiurile de pe Dunăre. Dacă se va impune o astfel de intervenţie, cei de la APDM ne-au garantat că sunt pregătiţi pentru a interveni”, a declarat primarul.

Citit 5071 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2017 15:28

1 comentariu

 • postat de Unde este Uzina de Apă Nr. 1 ??? Era uzina de apă, de rezervă, la ananghie !
  Marți, 10 Ianuarie 2017 01:44
  213.233.103.***
  Păi de asta aveam Uzina de Apă Nr. 1, măcar ca rezervă de apă potabilă, amplasată cu cap, uzină de apă ce a funcționat permanent, timp de 139 de ani, trecând prin războaie, cutremure, secetă și îngheț, cu succes. Uzina a fost sabotată, prin spargerea cu intenție a conductei de aducțiune din Dunăre, prin suprapresiune cu aer. În fapt, s-a urmărit de către mafia imobiliară locală, terenul de aproximativ 4 Ha. , pentru construcții, tip vile, ca pe Faleza Superioară.
  1
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.