Când începe atribuirea locurilor de PARCARE în Galați. Ce se întâmplă în situația în care nu există locuri suficiente
Foto: Unde nu există locuri suficiente de parcare, vor fi amenajate

Când începe atribuirea locurilor de PARCARE în Galați. Ce se întâmplă în situația în care nu există locuri suficiente
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)


”Nici un bloc nu va rămâne nearondat unei parcări, proporţional cu numărul de apartamente”, a fost asigurarea primită de aleşii locali ai Galaţiului înainte de aprobarea regulamentului de atribuire şi folosire a locurilor de parcare rezidenţiale.

Contra sumei de 120 de lei pe an, gălăţenii care au maşină, dar nu au garaj, pot beneficia de un loc de parcare, de luni până vineri, în intervalul orar 16,00 – 8,00, iar în weekend de vineri de ora 16,00, şi până luni, la ora 8,00. Potrivit viceprimarului PSD Sorin Enache, atribuirea locurilor de parcare se va face pe etape: „Prima dată se vor marca doar parcările generoase, unde locurile sunt suficiente, şi de acolo va începe ordonarea. Cei care stau la alte blocuri vor înţelege să-şi retragă maşinile. Va fi un proces de civilizare necesar, cum s-a făcut şi în alte oraşe. Cei care au garaje să şi le retragă acolo”.

Şase luni


Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, asociaţiile de proprietari au avut misiunea de a număra maşinile deţinute de locatarii fiecărui bloc. „Mi-e greu să spun câte locuri de parcare are Galaţiul, pentru că în momentul de faţă ele nu sunt trasate conform normelor în vigoare. Poate că dintr-o mai atentă aşezare a maşinilor într-o parcare, în loc de zece pot încăpea chiar 12 sau mai multe. Trasajul va începe imediat ce temperaturile vor permite o astfel de activitate, cred că în mai puţin de o lună. Apoi vom face numerotarea lor şi ulterior scoaterea spre închiriere”, a explicat primarul.

Întrebat în cât timp s-ar putea acoperi tot oraşul cu locuri de parcare închiriate, edilul a răspuns că s-a fixat, ca principiu, un termen de şase luni de zile, „dar avem nevoie de un surplus de fonduri pentru a crea noi locuri de parcare”.

De aceea, fondurile din închirierea primelor locuri de parcare şi vor fi destinate întreţinerii şi amenajării de noi locuri de parcare.

De asemenea, şi în viitorul buget al oraşului vor fi alocate sume necesare dezvoltării de noi parcări acolo unde suprafaţa şi terenul permit. Cert este că, acolo unde locurile de parcare sunt mai puţine decât doritori, se va face licitaţie, preţul de pornire fiind de 120 de lei pe an.

Citit 22028 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2017 13:47

37 comentarii

 • postat de Theodore
  Vineri, 10 Februarie 2017 21:17
  5.13.141.***
  Ideea este buna. Taxa nu este foarte mare sa fim seriosi si este mult mai civilizat decat sa vezi incontinuu bateriile de garaje (adica trebuiesc daramate si acestea), dar acea chestie cu intervalul orar este de toata jena. In Bucuresti (unde taxa se plateste in functie de zona) si in Cluj (unde taxa este de 110 lei/an pentru riverani) ai locul platit de tine la dispozitia ta 24/24h, 7 zile din 7, nu doar intre anumite ore. Asta e doar o aberatie. Pai si daca eu plec la munca la ora 7 si ma intorc la 2 asta inseamna ca trebuie sa las masina in alta parte doar pentru ca a parcat altcineva in locul meu? Si chestia pe care ati spus-o voi cu "pai si daca ma duc in vizita la cineva asta inseamna ca trebuie sa las masina acasa". Nu, omule, de bun simt este sa ai mereu la tine o hartie cu numarul de telefon care sa stea in geam atunci cand parchezi intr-un loc in care eventual ai putea bloca pe cineva. Eu de exemplu stau langa scoala 11 care are teren de fotbal si in timpul saptamanii, seara dupa ora 6 pana la 11 nu gasesc niciodata loc de parcare pentru ca cei care vin sa joace fotbal aici isi parcheaza masinile peste tot (ar putea eventual sa vina doar cu 2-3-4 masini nu fiecare cu masina lui, si sa si le parcheze fix langa teren acolo blocandu-se unul pe altul ca oricum pleaca toti in acelasi timp). Eu locuiesc si in Bucuresti si zic doar ca e o idee normala care se practica si in alte orase si nu o mai considera nimeni o "anomalie"
  0
  2
  Raportează
 • postat de Dumitru
  Joi, 02 Februarie 2017 13:06
  5.13.200.***
  Suma este cam mare. Pentru un garaj se platste 150 de lei, ocupa mai mult loc si arata urat. Darmati garajele si apoi faceti parcari. Pe strada Jiului sunt 20 de garaje, din care doar 5-6 sunt folosite pentru masini, restul ocupa spatiul degeaba.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Georgel
  Luni, 30 Ianuarie 2017 22:37
  78.97.221.***
  Să vezi ce frumos vor arăta trotuarele Galațiului, pe care poți parca bine mersi, când parcările vor fi pline cu locuri goale (sic!), pe care nu vei avea voie și vei fi drastic sancționat dacă parchezi...!!!
  2
  1
  Raportează
 • postat de Popescu
  Luni, 30 Ianuarie 2017 22:22
  79.116.105.***
  Incepeti cu demolarea garajelor pentru a crea noi locuri de parcare. Nivelarea terenului si acoperirea cu pietris in prima faza nu ar costa mult. Mai tarziu urmeaza si asfaltare , marcaje etc. Plus ca cei cu garaje trebuie sa le demoleze pe banii lor.... deci nu ar costa mult....numai sa se vrea sa se faca ceva.
  0
  9
  Raportează
 • postat de Carmen
  Luni, 30 Ianuarie 2017 22:06
  5.13.185.***
  Daramati garajele din micro 39 b si se vor face o gramada de locuri de parcare. Majoritatea dintre ele nu au masini in ele!
  0
  3
  Raportează
 • postat de Georgel
  Luni, 30 Ianuarie 2017 21:51
  78.97.221.***
  Să vedeți ce frumos vor arăta trotuarele ticsite de mașini, pe care ai voie să parchezi, în timp ce parcările sunt pline de locuri goale, dar în care nu ai voie să parchezi...!!!
  1
  1
  Raportează
 • postat de Cimpoca Dan
  Luni, 30 Ianuarie 2017 21:32
  213.233.85.***
  In Constanța si Năvodari s-a renunțat deja la aceste parcări.Nu este decât o forma de lua mai mulți bani pentru nimic, funcționarii de la Primarie vor lua șpagă pentru aceste locuri,si mașinile vor rămâne neprotejate si expuse.Avem nevoie sa se construiască parcări .Din păcate asta este valoarea reala a liderilor noștri.Rusine (...)
  0
  1
  Raportează
 • postat de micro-19
  Luni, 30 Ianuarie 2017 21:23
  5.13.243.***
  Mai bine ai pune la pamant toate garajele din Galati.
  Dar primarul Galatiului a uitat asta....iar galatenii l-au tot injurat degeaba pe Stan.
  Acum, galatenii vor avea acelasi loc de parcare, doar ca vor plati...haha...e tare, nu?
  Si sa vezi bataie si ciomageala intre vecini...
  0
  5
  Raportează
 • postat de PC
  Luni, 30 Ianuarie 2017 18:59
  89.137.139.***
  Buna gluma cu parcarea de la ora 16 la ora 8 . Rezulta ca daca ai serviciu de la ora 7 la 15 nu poti veni acasa mai devreme ca nu ai unde sa parchezi , dar daca esti in concediu sau pensionar e musai sa lasi masina in parcare , sa mergi pe jos ,sa nu ocupe parcarea intre orele 8 -16.
  1
  2
  Raportează
 • postat de TURELTAN
  Luni, 30 Ianuarie 2017 17:15
  89.137.139.***
  d-le Primar, Sari coarda rau de tot. Ai spus in campanie, cand ne intindeai mana, ca vei resistematiza zonele. T. otul se face pe baza proiectelor zonale pe care consiliul local are obligatia legala v Legea Administratiei locale , sa le intocmeasca. La aceste proiecte sunt chemati cetatenii sa propuna Problema parcarilor rezidentiale se poate rezolva acolo unde exista spatiu si eventual s-au amenajat corespunzator. Isteria pe care o creeaza Primaria , veniti de platiti locuri de parcare, este un abuz vizibil. Sa nu mai amintim ca obligati asociatiile sa va inventarieze masinile cetatenilor, alt abuz. La consiliul local nu discutati proiectele propuse spre aprobare si treceti imediat la vot. Cei care locuiesc in condominii au si ei dreptul la un spatii de siguranta cu zone verzi , locuri de joaca ptr copii etc.Doriti sa platim fiecare cm de teren pe unde calcam, ca sa cheltuiasca nesabuit Primaria . Aveti nevoie de spatii de parcare , demolati garajele din zonele aglomerate si se fac locuri de parcare ,putandu-se descongestiona strazile. Vreti garaje, parcari peste chioscuri s.a.m. d. Nu s-au strans macar cainii din cartiere dar sa mai construiti ceva!?
  1
  4
  Raportează
 • postat de nelamuritul
  Luni, 30 Ianuarie 2017 16:43
  82.78.251.***
  Din toata brambureala asta cu parcarile din fata blocurilor ca spatii închiriate de primarie,as dori sa stiu- atunci cand merg la o institutie,o ruda ,o cunostinta ce fac cu masina ,o lasa acasa pt. ca nu pot ocupa un loc platit la adresa la care ma deplasez,sau o las la mama dracului pana-mi rezolv problemele, sau termin cu vizita, sau trebuie sa ma iau de par cu oamenii pt. ca le-am ocupat locul platit de ei, poate.?Cred ca asta este o mare gaselnita pt. a mai face rost de bani la bugetul primariei ,aceste asa zise parcari fiind considerate ca spatii publice.Cred ca mai bine ar face curatenie ,la ora actuala parte din spatii sunt ocupate de movile de zapada pline de pamant care arata deplorabil si pt. starzile dintre blocuri chiar f. circulate platim taxe si impozite. ,stim ca Primaria asteapta sa vina vara ,sa iasa soarele si gata au rezolvat problema,mizeria ramane.
  0
  4
  Raportează
 • postat de unul care stie
  Luni, 30 Ianuarie 2017 14:51
  5.13.197.***
  Mai oameni buni sa vedeti ce batai o sa iasa intre vecini. Unu o sa vrea neaparat locul ala si celalat tot pe ala si asa mai departe. Da stai sa vezi cand unul o sa vrea sa dea mai multi bani ca el are si atunci incepe distractia.... da sa vezi aia ale caror masini nu sunt pe numele lor sas vezi distractie...Eu unul sunt pregatit cu niste floricele si cu o camera sa ii imortalizez pe vecinii mei de scara cu sabii dar cu masini de bulgaria......Hai cu sabia copii... la mai mare
  2
  18
  Raportează
 • postat de Terente
  Luni, 30 Ianuarie 2017 14:18
  86.34.180.***
  Asa heirupista cum pare aceasta posibila decizie ar putea fi o solutie de moment, viabila daca si numai daca sumele rezultante ar reveni 100% bugetului local. Aceasta suma sa se foloseasca pt. constructia de parcari acoperite , subterane, acolo unde nu exista alta solutie; astfel se va descongestiona rapid carosabilul de masini parcate alandala , nemaivorbind ca Politia va putea amenda pe oricine incalca legislatia privind oprirea/ stationarea sau parcarea pe drumurile publice.
  8
  3
  Raportează
 • postat de popa
  Luni, 30 Ianuarie 2017 13:22
  217.156.52.***
  Stop discutie>
  - Ce sa numere asociatiile de proprietari, masinile?
  Ma scuzati d-lor EDILI, dar noi cetateni corecti ai Galatiului, platim taxe si impozite la primarie ptr masini INMATRICULATE IN ROMANIA !!!
  Adicaaaaaa, cei ce au o cate rabla abandonata, ori inamtriculata la kukurigu-n vale, ce faceeeee ???
  Ne da tifla tuturor celor care platesc ONEST taxe si impozite la primarie,
  Asta pentru ca ei e "destepti"?
  2
  7
  Raportează
 • postat de Laurentiu
  Luni, 30 Ianuarie 2017 13:18
  5.13.210.***
  Bravo ALfonso. Ai foarte mare dreptate.
  dar ce facem daca se ocupa locurile de parcare si peste 3 luni se vor muta in bloc 4-5 famlii cu masini . unde le parcheaza?
  Stiti care va fi sloganul de campanie PNL peste 3 ani. Taxa 0 pentru locurile de parcare dintre blocuri
  1
  11
  Raportează
 • postat de PARCARE - LOC DE PLESNELA! Modificati DEX-ul!
  Luni, 30 Ianuarie 2017 13:04
  78.96.253.***
  Mamaaaa, sa vezi de acum incolo, injuraturi, cafteala,procese la tribunal, masini zgariate, BA, e locul meu, l-am platit...

  Tipic romanesc.

  Gata, imi vand masina!
  0
  17
  Raportează
 • postat de Mihai
  Luni, 30 Ianuarie 2017 12:44
  5.13.231.***
  Cel mai bine ar fi marcate cu albastru parcările din fata blocului pentru cei care locuiesc în zona respectivă,cu galben pentru cei cu handicap iar cu alb cele care rămân libere ,de exemplu în Micro 39c sunt parcări destule ,iar în privința taxei sa plătească toți cei care au mașini o suma care sa își permită toată lumea în funcție de salariu de pensie într-un cuvânt în funcție de venit .
  5
  3
  Raportează
 • postat de Nikolas
  Luni, 30 Ianuarie 2017 11:31
  86.125.2.***
  Demolați garajele!!!!... va dau un ex; tiglina 3,bl.f5,înconjurat din 3 laturi de baterii de garaje.cei ce nu au garaj parchează pe trotuarul din fata blocului,neramanand niciun cm pt. deplasarea pietonilor care sunt obligați sa meargă pe mijlocul străzii.(strada care are acces la o școala și 2 grădinițe).face-ți parcări și va plătim cu drag....altfel va ieși scandal mare in aceasta zona.
  4
  15
  Raportează
 • postat de un galatean
  Luni, 30 Ianuarie 2017 11:30
  92.82.38.***
  Nu se puteau delimita/numerota/inventaria toate locurile de parcare existente si abia apoi sa se inceapa procedura de atribuire? Ne place sa punem caruta inaintea calului...
  1
  6
  Raportează
 • postat de Costi
  Luni, 30 Ianuarie 2017 11:24
  95.77.96.***
  Nu va mai agitati atata ca nu se delimiteaza locurile de parcare in boscheti sau pe trotuare. La blocurile noastre, concepute de Ceausescu cu doar 3-4 locuri de parcare la 20 apartamente, se vor inchiria doar acele 3-4 locuri. Adica se vor "bate" la licitatie doar cei care au pretentia sa parcheze la usa blocului, in timp ca masinile din imagine vor sta gratuit pe gramada de moloz, ca si pana acum.

  Deci nu au cum sa ramana masini in aer, pentru ca va fi acelasi numar de masini si acelasi numar de locuri de parcare ca si in prezent. Se schimba doar ordinea lor, fiecare avand ocazia sa parcheze in cel mai bun loc, daca plateste pe masura. Prin aceasta masura li se reteaza elanul cocalarilor care zgarie cu cuiul masinile pe care le gasesc parcate pe locul lor (pe motiv ca ei au fost primii care au ocupat acel, s-au l-au mostenit de la parinti, desi n-a platit nimeni nimic pe el)
  2
  9
  Raportează
 • postat de un galatean
  Luni, 30 Ianuarie 2017 11:12
  176.61.17.***
  eu nu am inteles un lucru ... de ce trebuie sa inventarieze locurile si autoturismele asociatiile de proprietari ? Cei de la asociatie sunt platiti de proprietari , sa rezolve problemele locatarilor , nu problemele primariei . Primaria daca vrea sa aincaseze bani , sa-si foloseasca angajatii ei , care umplu birourile si te tin cu orele pe la usile lor cind ai o pb. pe acolo . Cei de la asociatii , platiti de locatari sunt prostii de serviciu ai primariei ?Daca mergi la primariei sa rezolvi o pb. cu cei de la asociatie , spun ca ei nu sunt sefii celor de la asociatii , ca doar noi i-am ales ! Deci , i-am ales sa lucreze pentru noi , nu pentru primarie !
  1
  22
  Raportează
 • postat de ro
  Luni, 30 Ianuarie 2017 11:07
  91.216.52.***
  Pt. "n-am inteles" si "IC": ziaristii, asa sunt ei, mai "subtili". NU stiu sa prezinte o informatie clara.
  Este vorba de intervalul orar 16-8 de luni pana joi si de intervalul orar 16 (incepand cu vineri) - 8 (pana luni), continuu.
  1
  2
  Raportează
 • postat de oarecare
  Luni, 30 Ianuarie 2017 11:00
  203.125.132.***
  Ce tare e comentariul acela cu ,, cei care nu au bani de loc de parcare ce vor face? " ... Adica iti permiti o masina...si nu iti permiti un loc de parcare. Idee imi place foarte mult din cauza ca ii vor obliga pe cei cu garaje sa isi faca loc printre butoaiele de muraturi :))
  13
  3
  Raportează
 • postat de Baba Novac
  Luni, 30 Ianuarie 2017 10:38
  5.2.205.***
  Intrebare:
  Care este motivul pentru care platim impozit pe autoturism?

  In regula, sunt de acord cu plata parcarii. Desi mi se pare inaplicabila din lipsa locurilor de parcare in comparatie cu numarul de autoturisme existente.

  Vreti mai multe locuri de parcare?
  - trasati locurile de parcare si verificati/sanctionati cu Politia de proximitate nerespectarea acestor marcaje
  - ridicati toate autoturismele "uitate" pe domeniul public

  Ce se intampla cu impozitul auto? Il mai platim sau ni se va deduce valoarea inchirierii parcarii din acest impozit?
  2
  10
  Raportează
 • postat de Galatiul celor cu bani
  Luni, 30 Ianuarie 2017 10:32
  89.122.189.***
  Numaratoarea masinilor detinute de locatari trebuie facuta in cadrul primariei (cei care au masina si care isi platesc impozitul excluzand posesorii de garaje). Primaria ar trebui sa creeze suficiente locuri de parcare pentru 1 masina de apartament iar licitatia sa fie de la a doua masina in sus. Toate garajele sa fie demolate si create parcari supraetajate. Persoanele care au gratuitate pe o linie de transport si sunt posesori de masini personale ... ar trebui sa nu aiba prioritate.
  1
  9
  Raportează
 • postat de ionel
  Luni, 30 Ianuarie 2017 10:23
  5.13.185.***
  Primarul ia decizia de a desfiinta parcarile cu plata infiintate in fata blocurilor in care locuim.? De exemplu parcarile din Tiglina 1de la A1-A8,parcarile de pe str. Brailei (spitalul judetean) de la linia de tramvai si pina la Neacsu, parcarea de la Romarta veche etc.La cum se prezinta situatia in momentul actual (vizual),musai aceste parcari trebuiesc redate riveranilor.
  0
  5
  Raportează
 • postat de G-Man
  Luni, 30 Ianuarie 2017 10:13
  5.2.209.***
  va fi haos! Haos ci ciomageala!
  1
  10
  Raportează
 • postat de Alfonso
  Luni, 30 Ianuarie 2017 09:42
  86.35.180.***
  Nu spun ca e o idee rea, ba dimpotriva e o idee buna. Inainte de a pune in practica, trebuie atent studiata problema, nr de masini, proprietari, cei care folosesc masina de la munca si in regim personal, locuri de parcare amenajate , etc.
  In imaginea din articol sunt prezentate cateva masini parcate care cum au putut, pe trotuar, care cu timpul a devenit loc de parcare ( datorita lipsei locurilor amenajate ). Oamenii parcheaza care cum pot, intre copaci, pe trotuar, intre stalpi, pe fostele locuri cu verdeata. Stau si va intreb, aceste locuri cum sunt cele din imagine cum le delimitati?? Nu zic ca e scumpa taxa ca e ieftina ca nu stiu ce dar...Bun, platesti 120 de lei pt 2 metri de pamant batatorit intre 2 stalpi ???. Sa nu mai zic de frustarea si mentalitatea oamenilor..oho...se va lasa cu scandal mare daca nu si cu violente fizice, amenzi, reclamatii, injuraturi etc.
  Inainte de a pune in practica, darmate absolut toate garajale din oras, amenajam parcari ( fara nivel , 1 nivele, 2 etc ), trasam locul, delimitam, numerotam, politia rutiera biroul de inmatriculari are evidenta masinilor din oras, regulament final explicit pe site la primarie, la asociatiile de proprietari, si apoi finalizata treaba...altfel haos total !
  5
  58
  Raportează
 • postat de ro
  Luni, 30 Ianuarie 2017 09:34
  91.216.52.***
  Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare pentru rezidenti va trebui sa prevada clar regimul de parcare in raport cu parcarile cu plata. Sunt situatii in care parcarile blocurilor au fost transformate abuziv in parcari cu plata, consilierii locali si Primaria "uitand" de aceasta problema (vezi bloc Parma in micro 19).
  A "beneficia" de loc in intervalul mentionat inseamna obligatia altor posesori de masini de a NU PARCA pe acel loc. In afara intervalului mentionat masina trebuie sa poata fi parcata, chiar daca este parcare cu plata, fara obligatia altor costuri.
  Regimul de rezidenta nu se poate schimba de la ora la ora.
  1
  27
  Raportează
 • postat de Marius Ionascu
  Luni, 30 Ianuarie 2017 09:25
  213.218.53.***
  Se ridica niste intrebari:
  1) de ce nu se spune daca acesti bani , TOTI ACESTI BANI (nu 20%) vor intra in contul Primariei sau al unei firme ???

  2) de ce nu se spune ca desi toti MAJORITATEA cetatenii care si-au manifestat o opinie negativa fata de aceasta masura, nu am fost ascultati deloc !!?!?!

  Cand e vorba de incasat bani, lacomia mare, nu ii mai opreste nimeni !

  offtopic:
  Se ridica acum vreo doua vile in micro 17, mai apar altele in curand.
  3
  36
  Raportează
 • postat de Tonys
  Luni, 30 Ianuarie 2017 09:25
  212.224.148.***
  Mai primare, termina cu prostia asta cu cele parcari. Nu exista poisibilitatea implementarii unei asemenea solutii deorece nu sunt suficiente locuri. Daca vrei sa aduni totusi bani la buget, arondeaza cateva strazi in functie de domiciliul unde e incadrat autovehiculul si asta e. Daca e prins proprietarul ca a parcat pe alte strazi decat cele arondat conform contractului, atunci se aplica amenda.
  6
  29
  Raportează
 • postat de radler
  Luni, 30 Ianuarie 2017 08:46
  194.105.20.***
  Licitarea pe locul de parcare ESTE O MARE PROSTIE .......primaria se spala pe maini si incaseaza bani mai multi la buget ...si noi locatarii de certam intre noi.
  Cel care nu are bani sa plateasca mai mult ce face ? - parcheaza in fata primariei ???
  7
  63
  Raportează
 • postat de Ion Besoi
  Luni, 30 Ianuarie 2017 07:37
  5.13.169.***
  Suntem taxaţi precum porcu de ajun, vrem, nu vrem tot suntem taxaţi

  Conta doar ca ei să facă buzunarul gros, restul pretexte.

  Dacă un bloc mai retras, ar avea deja parcări pentru toţi locatarii, ei bine o să plătească 120 lei mai nou !!!

  De ce ????


  De idioţi ce suntem


  PS: de cenzură ne este frică în continuare
  6
  48
  Raportează
 • postat de cetatean
  Luni, 30 Ianuarie 2017 06:55
  89.137.139.***
  Cea mai mare prostie si greseala care se putea face. Daca eu am doua masini cum fac? Daca eu plec in intervalul ala locul ramane gol si restul care nu au bani sa plateasca sau nu vor ce fac? Parcheaza in alt cartier sau pe camp? Sper sa vina alt partid la guvernare sa anuleze aceasta aberatie care va face sa fie un haos in oras. PSD spune ca taie taxele dar la nivel local ei pun altele deci asta era smecheria. Asa ati castigat alegerile. In Constanta si alte orase nu se plateste deloc taxa de parcare pt ca platim impozit deja la masini si accize la banzina si rovigneta etc. Cum puteti sa faceti asa ceva si de ce populatia nu se opune? Veniti cu proiecte de a aduce bani in Galati si nu sa stati in fotolii si sa ganditi taxe! Atat stiti?! Rusine!
  8
  62
  Raportează
 • postat de IC
  Luni, 30 Ianuarie 2017 06:30
  5.13.144.***
  In continutul stirii nu se da raspunsul la intrebarea din titlu iar in ceea ce priveste intervalul de inchiriere suntem dezinformati ,pana la urma care-i intervalul orar de vineri pana luni ?
  0
  25
  Raportează
 • postat de n-am inteles
  Luni, 30 Ianuarie 2017 04:53
  89.136.187.***
  "pot beneficia de un loc de parcare, de luni pina vineri, in intervalul orar 16,00-8,00, iar de vineri pina luni, in perioada 16,00-8,00." sincer, n-am inteles nimic.
  6
  33
  Raportează
 • postat de sofer
  Luni, 30 Ianuarie 2017 03:11
  73.221.57.***
  Cum poate cineva sa se inscrie pentru a beneficia de loc de parcare in situatia ca, din diverse motive (delegatie in afara tarii), lipseste de la domiciliu cateva luni?
  Ma pot inscrie in baza scan-urilor documentelor necesare?
  2
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.