Încă doi gălăţeni au MURIT din cauza FRIGULUI

Încă doi gălăţeni au MURIT din cauza FRIGULUI
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a primit încă două confirmări cu privire la decesul unor persoane din cauza hipotermiilor. Conform purtătorului de cuvânt al DSP Galaţi, este vorba despre doi bărbaţi, de 39, respectiv, 59 de ani.

"Bărbatul de 39 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din municipiul Galaţi. Bărbatul suferea şi de etilism cronic, dar, în urma necropsiei, s-a stabilit că hipotermia a fost cauza principală a decesului. Cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 59 de ani, era din localitatea Movileni şi a fost găsit în şoc hipotermic. A fost transportat la Spitalul Clinic "Anton Cincu" din Tecuci, unde a decedat la câteva ore după internare. Necropsia a stabilit că decesul a fost cauzat de hipotermie accidentală", ne-a explicat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi.

De la începutul sezonului rece, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a primit confirmarea în cazul a cinci persoane cu privire la faptul că hipotermia a fost principala cauză a decesului acestora. Primul deces de anul acesta din cauza a frigului a fost confirmat la un bărbat de 75 de ani din localitatea Pleşa.

Citit 3997 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 22:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.