Casieriile Electrica nu se închid, se modernizează
Foto: Foto: Marius Prisacariu

Casieriile Electrica nu se închid, se modernizează
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mai mulţi cititori ne-au semnalat, alarmaţi, că se închid casieriile Electrica de la IREG şi de la Baia Comunală. "Noi ce facem, ca să ne plătim facturile trebuie să mergem până în Micro 21?", ne-au întrebat oamenii.

Ne-am interesat şi, într-adevăr, casieriile Electrica de pe străzile Siderurgiştilor (IREG) şi Traian (Baia Comunală) sunt momentan închise, dar pentru modernizare. "Este o chestiune de zile", ne-au asigurat reprezentanţii Electrica Furnizare.

După redeschiderea lor, însă, lucrurile nu vor mai fi la fel ca înainte. "Electrica Furnizare SA se află într-un proces continuu de eficientizare a activităţii. În acest sens, modernizarea centrelor de relaţii cu clienţii şi implementarea tehnologiei de ultimă generaţie în relaţia cu aceştia sunt numai câteva dintre obiectivele în curs de desfăşurare. Electrica Furnizare a planificat modernizarea activităţii de încasare din cadrul casieriilor existente la nivelul municipiului Galaţi, prin montarea unor terminale de plată în centrele de relaţii cu clienţii Traian, Siderurgiştilor şi Dunărea. Până la finalizarea acestei operaţiuni şi redeschiderea centrelor, încasarea se va realiza prin numerar şi POS, în Casieria Dunărea. Activitatea de relaţii cu clienţii va continua să funcţioneze, după programul afişat, în fiecare dintre locaţiile menţionate", precizează răspunsul Electrica Furnizare către "Viaţa liberă".

Aşadar, după redeschidere, centrele Electrica de la IREG şi Baia Comunală nu vor mai fi casierii clasice, ca până acum, adică nu-i veţi mai da banii unui casier care să vă dea chitanţă. Plata facturilor se va face la terminale. Am fost asiguraţi că persoanele mai în vârstă sau cele care se descurcă mai greu cu noua tehnologie vor fi ajutate de personalul din centrul respectiv. De asemenea, gălăţenii care nu au primit factura acasă o vor putea solicita la unul din cele două centre şi li se va elibera pe loc.

Singurul loc în care factura de curent va putea fi plătită în stilul clasic, cu bani cash la ghişeu, va fi Casieria Dunărea, din Micro 21, lângă Kaufland.

Pentru plata facturilor, Electrica Furnizare SA pune la dispoziţia clienţilor săi multiple alte opţiuni: plata online, prin Oficiul Virtual (www.electricafurnizare.ro); la bancă, în numerar, prin direct debit, internet banking, la automatele multifuncţionale sau prin alte instrumente bancare; la terminalele multiplată din reţelele Smartpay, Qiwi şi ZebraPay; centrele de plată Un-Doi; la comercianţii care afişează siglele PayPoint, Payzone; prin serviciul Westaco Express, la staţiile OMV, la magazinele Orange. În curând, va fi disponibilă şi o aplicaţie mobilă.

Citit 8416 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2017 17:29

4 comentarii

 • postat de condurache
  Joi, 16 Februarie 2017 12:03
  89.121.200.***
  A innebunit lumea cu terminalele electronice. Eficienta castigata se numeste ca nu mai platesc salarii la cei cativa oameni cam atat, caci noile terminale vor consuma curent ca si calculatoarele vechilor casieri, va fi nevoie de mentenanta ca si la calculatoare si actualizari si eventuale reparatii ale electronicii (hardware) si softului ce ruleaza pe automatele acelea.
  Dar eficienta firmei in cazul de fata se bate cap in cap cu eficienta oamenilor care poate vor sa aiba in fata un om cu care sa vorbeasca sa-i lamureasca si nu niste masinarii si sunt si se simt astfel mai eficienti.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Mickey Mouse
  Joi, 16 Februarie 2017 11:11
  79.116.111.***
  O altă porcărie inventată de niște incompetenți pentru a mai cheltui niște bani tot din buzunarele clienților! Mai întâi montați contoare digitale peste tot și angajați oameni competenți! Sunt prea multe erori în sistem! Și ce rost are să desființezi sistemul clasic de caserie( la care nu renunță nici măcar operatorii de telefonie mobilă,mult mai tehnologizați decât Electrica) când oricum păstrezi casierele ca să faca practic operațiile de încasare și să elibereze copii după facturi!
  0
  5
  Raportează
 • postat de Leopardul
  Joi, 16 Februarie 2017 01:49
  5.13.153.***
  Aia de pe strada ovidiu e inca inchisa?
  0
  3
  Raportează
 • postat de mirc
  Joi, 16 Februarie 2017 00:10
  89.137.231.***
  Casieria din Mazepa e inchisa din data de 14.11.2016, de aia de ce nu se mai pomeneste nimic?
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.