Şapte persoane au fost rănite într-un ACCIDENT rutier. Printre victime, doi copii
Foto: Sursa foto: GSDG

Şapte persoane au fost rănite într-un ACCIDENT rutier. Printre victime, doi copii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un eveniment rutier soldat că rănirea a şapte persoane înghesuite într-un autoturism care venea din judeţul Vaslui spre Galaţi a avut lor duminică dimineaţă, 26 februarie, între Cuca şi Băleni.

Din câte se pare, şoferul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, nu a adapta viteza la condiţiile de carosabil umed şi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, derapând. Autoturismul, în care se mai aflau doi copii, de 2 şi 6 ani, precum şi alţi patru adulţi, cu vârste cuprinse între 38 şi 60 de ani, a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un pom de pe margine. În urma impactului, ocupanţii locurilor din faţă au rămas blocaţi în maşină, pentru scoaterea lor fiind necesară intervenţia Descarcerării. Mai multe ambulanţe de la SMURD şi SAJ au intervenit pentru a transporta răniţii la spital.

"În autoturism erau şapte persoane, deşi erau cinci locuri. Este vorba despre doi copii şi cinci adulţi. Toţi au suferit diferite leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Galaţi pentru a fi investigaţi. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 19216 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.