UPDATE: Primarul cere schimbarea din funcție a prefectului. Soarta sistemului centralizat se va decide în instanţă

UPDATE: Primarul cere schimbarea din funcție a prefectului. Soarta sistemului centralizat se va decide în instanţă
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

UPDATE ora 17,45Nemulţumit de decizia prefectului Gabriel Aurelian Panaitescu, primarul Ionuţ Pucheanu îi cere prim-ministrului României, Sorin Grindeanu, să-l schimbe din funcţie pe reprezentantul Guvernul la Galaţi. "Dacă tot vrea să încurce, să-şi asume domnul prefect şi să aibă curajul să recunoască că va fi cel din cauza căruia la iarnă vor exista probleme mari vizavi de încălzirea cetăţenilor. Cu această ocazie, îi cer premierului României schimbarea din funcţie a domnului prefect, din cauza modului în care înţelege să-şi facă datoria faţă de cetăţeni, atât din municipiu, cât şi din judetul Galaţi, ţinând cont şi de modul în care a gestionat problema energiei electrice de acum două-trei săptămâni. Probabil că doreşte să fie tatăl tuturor problemelor de pe raza judeţului Galaţi, atât a termoficării, cât şi a energiei", a afirmat Pucheanu.


 

Prefectul Gabriel Aurelian Panaitescu a atacat în contencios administrativ hotărârea Consiliului Local prin care s-a decis suspendarea furnizării de apă caldă şi căldură în sistem centralizat, măsură care blochează aplicarea acestei decizii. În acţiunea formulată în justiţie, reprezentantul Guvernului în teritoriu cere anularea Hotărârii Consiliului Local nr. 157 din 12 aprilie 2017, acuzând faptul că aleşii locali au încălcat mai multe prevederi legale în vigoare, în momentul în care au luat această decizie. Prefectul a semnalat, printre altele, că măsura nu îndeplineşte condiţiile de legalitate, întrucât "legislaţia în acest domeniu nu prevede posibilitatea de a "suspenda" un astfel de serviciu, această noţiune nefiind întâlnită în cuprinsul Legii nr. 325/2006, modificată şi completată prin Legea nr. 187/2012. Autoritatea locală a aprobat suspendarea serviciului începând cu data de 1.05.2017, fără a preciza termenul-limită până la care această întrerupere operează, lăsându-i pe utilizatorii serviciului într-o stare de incertitudine cu privire la data la care furnizarea energiei termice va fi reluată". Totodată, prefectul sesizează că, potrivit Legii nr. 51/2006, "serviciile de utilităţi publice au caracter permanent şi regim de funcţionare continuu, autorităţile care le conduc şi coordonează fiind obligate să identifice soluţii de asigurare a funcţionării corespunzătoare a acestora". Mai mult, reprezentantul Guvernului arată că hotărârea ar fi trebuit aprobată cu două treimi din voturile aleşilor în funcţie, întrucât are şi caracter patrimonial, prin faptul că s-a decis ca unele puncte termice să fie preluate de către Apă Canal. Numai că "pentru" au votat doar 16 aleşi din 26. Conform Constituţiei şi Legii nr. 554/2004, actul atacat de prefect se suspendă de drept, până la soluţionarea cauzei de către instanţă.

Primăria nu renunţă la ajutorul financiar

Primarul Ionuţ Pucheanu ne-a declarat că, joi dimineaţă, a avut o întâlnire cu prefectul, care l-a anunţat că atacă hotărârea Consiliului Local. "Dacă există vicii de procedură, nu are decât să o atace. La iarnă, din cauza acestor amestecuri, care chiar nu-l privesc pe dumnealui, sper să poată veni în faţa cetăţenilor să spună: "Da, domnule, eu am fost cel care m-am pus de-a curmezişul! Doar aşa, m-am aflat şi eu în treabă!". Şi să le răspundă oamenilor de ce se opune unui proces natural, care se produce oricum; că vrea dumnealui sau nu vrea, debranşările acestea au loc. Dacă nu vrea să ţinem cont de ele, n-are decât să răspundă, la iarnă, în faţa cetăţenilor! Îmi asum ceea ce spun acum: promit că îl iau de mânuţă şi mergem împreună prin toate cartierele. Ouăle, înjurăturile să le împărţim împreună. Pentru că va fi cel puţin la fel de vinovat ca mine", declara, în urmă cu doar câteva zile, Ionuţ Pucheanu. Edilul a precizat că nu dă înapoi şi că municipalitatea va continua să le acorde ajutor financiar gălăţenilor pentru a-şi monta surse de încălzire. "Domnul prefect a atacat doar hotărârea privind suspendarea sistemului de termoficare, nu şi pe cea privind acordarea ajutorului financiar. Noi mergem mai departe", ne-a mai spus Ionuţ Pucheanu.

Citit 29327 ori Ultima modificare Vineri, 12 Mai 2017 00:17

42 comentarii

 • postat de Ionel I.
  Vineri, 12 Mai 2017 13:22
  Sustin prefectul. Legea e de partea lui.
  Primaria sa faca ordine in Asociatiile de Proprietari.
  Sa fie subventionate doar cazurile sociale; nu otova.
  8
  24
  Raportează
 • postat de valy
  Vineri, 12 Mai 2017 11:41
  si apropo d-le prefect mai dati o fuga prin judet ca ne rupem gatul pri gropile din sosele si faceti treaba pentru care sunteti uns la prefectura
  13
  18
  Raportează
 • postat de valy
  Vineri, 12 Mai 2017 11:36
  sunt de acord ca sistemul centralizat sa functioneze in continuare dar fara subventii, cu costuri intregi,apoi trebuie scoase partile comune platesc cei ce folosesc acest seviciu nu la gramada in rest nimic de comentat,pentru cei ce vor ajutor pentru montare de centrala sa li se acorde.
  6
  25
  Raportează
 • postat de BM
  Vineri, 12 Mai 2017 11:27
  Si uite asa se caleste viitorul lider al PNL Galati. In nebunia asta, reuseste sa-si pastreze taria, prin respectarea legii, chiar daca-si pierde postul. Are cohones... are calm, linistit, legalist, priceput. PNL, nu ratati omul!
  14
  10
  Raportează
 • postat de O cetateana bulversata
  Vineri, 12 Mai 2017 09:45
  Draga PSD si domnilor care va faceti din oras si tara o proprietate pe persoana fizica, fara sa va pese de oameni. Distrugatorul este numele tau.Unul rosu.
  Dezbina si condu sau pur si simplu distruge .

  Sa te uiti, domnule Primar tanar si arogant, in ochii batranilor care te-au votat cum isi plimba incet dosarele prin oras, stand la cozi de sute de metri si multe ore ca sa iti faca pe plac, ca de, i-ai pus sa se modernizeze individual.

  Nu spun sa nu se schimbe, a la Caragiale, ,,Schimbare-schimbare" dar s-o stim si noi !
  Cu ce pret?
  Pretul de a obliga pe cineva sa faca ceva fara voia sa?
  Doar atat, cat sa va fie voua bine?

  Sa nu imi spui ca te-ai gandit la binele orasului, ca nu tine.
  De ce sa crezi ca daca nu te-ai pregatit inainte, bine , cu o lectie invatata despre cum se pune in practica un plan. iti va iesi ?
  De ce pui oamenii pe drumuri si ii scoti din case si ii bagi la cheltuieli?
  De ce iesi la tabla, domnule primar, cu lectia neinvatata?
  Respectul pentru oamenii care te-au votat si sustinut ar trebui sa vina din acela de le saruta mana nu in ai face sa se umileasca pe la cozile tale, doar ca sa iti creasca tie nivelul de incasari pentru partid.
  Din pacate, iti faci treaba cu entuziasmul ,,nevinovat" al omului care vrea sa transforme proprietatea publica intr-una privata.
  Orasul meu, fac cu el ce vreu....Nu-i asa?
  10
  46
  Raportează
 • postat de CETATEANUL
  Vineri, 12 Mai 2017 08:11
  Ma bucur pentru aceasta decizie a prefectului . Daca primarasul nostru ar fi fost un cap luminat si nu un catir ar fi inteles ca aceasta masura necesita timp. Trebuia mai intii sa asigure apa calda populatiei ,adica sa le ofere un sprijin de 2-3 sute lei sa isi monteze boilere si apoi incet incet sa le ofere varianta asta cu cei 3000 de lei.
  9
  29
  Raportează
 • postat de pop
  Vineri, 12 Mai 2017 04:44
  Domnule PRIMAR,
  Poate nu stiti ca Uniunea Europeană încurajează sistemul centralizat de TERMOFICARE
   In Bucuresti, sistemul centralizat inca functioneaza (in pierdere, dar functioneaza), la noi cu Termocentrala la doi pasi si cu multe centre termice le doriti sa le distrugeti.
  Centralele de apartament "nu respectă gradul de noxe eliberate în atmosferă" și in consecința veti fi obligat sa introduceti o "taxa de mediu" Emisiile de la o centrala termica pe an sunt echivalente cu emisiile de la o masina cu motor de 1.000 cm cubi. 
  Sincer nu stiu ce veti face in instanta.
  10
  38
  Raportează
 • postat de Un simplu locuitor al acestui oras
  Vineri, 12 Mai 2017 03:50
  Sustin hotararea prefectului. Domnul primar face cel mai mare genocid asupra oamenilor acestui oras.
  Distruge tot ce s-a realizat in acest oras
  13
  37
  Raportează
 • postat de Suntem duși cu pluta, debandadă, dezorientare, bătuți în cap !!!
  Vineri, 12 Mai 2017 01:14
  Ăștia își bag joc de noi, pe banii noștri, plătind prostia lor, ba pe robineți termostatici, repartitoare de căldură montate, cu citirea aferentă, alți bani. Ba schimbăm caloriferele de fontă, pe cele din aluminiu, ba giga-calorimetru pe scară, pe bloc, ba izolație termică exterioară a apartamentelor, ba înlocuirea schimbătoarelor de căldură din Punctele Termice, ba schimbare de conducte pentru distribuția căldurii, repet, pe buzunarul nostru direct sau din bugetul Primăriei, din banii noștri, din taxe și impozite....apoi, faliment ApaTerm, renaște CalorGal, moare regele, trăiască regele, noi cu drag plătim prostia, nesimțirea. Și bașca, mai avem CET-ul, producător de abur, în fapt, de apă fierbinte, cu cazane din perioada URSS-ului, ce din start, de noi, aveau pierderi tehnologice, între 35-40 %.. Și să nu mai pui, liberalizarea prețului gazelor, cu creștere planificată, în trepte, cu 7 %, spun ei, dar poate ajunge, la orice procent, funcție de piața liberă internațională a gazelor în vânzare. Ce-am făcut cu cele 23 milioane euro împrumutați de Stan, pentru încălzire ?
  1
  36
  Raportează
 • postat de NOSTRADAMUS
  Vineri, 12 Mai 2017 00:21
  Gălățeni, stați liniștiți, căci:
  1. Primarul PUCHEANU nu va reuși nimic și nu va apuca sfârșitul mandatului!
  2. Căldura și apa caldă va reporni în curând, iar SISTEMUL CENTRALIZAT se va înlocui TREPTAT cu sistemul de încălzire ZONAL, modern și eficient!
  3. Era PSD va apune curând, iar oamenii ieșiți în stradă vor mazili ultimile rămășițe ale ”CIUMEI ROȘII”!
  10
  39
  Raportează
 • postat de NoName
  Joi, 11 Mai 2017 23:08
  Va plangeti ca nu aveti bani dar bine ca ati pus zeci de luminite si iepuri de Paste....si cum va explicati faptul ca imediat dupa stirea ca se "suspenda sistemul centralizat de termoficare" au aparut prin scarile blocurilor si cutii postale "oferte" la centrale termice ? asta suna a afacere cu firmele care monteaza centrale Multumim celor care au votat PSD....poate la alegerile urmatoare va invatati minte sa nu-i mai votati
  19
  55
  Raportează
 • postat de Cristi
  Joi, 11 Mai 2017 22:31
  orasul arata asa pentru ca banii se duc mare parte din ei in gaurile negre!daca se inchidea sistemul centralizat acum 10-15 ani eram cu 50 de ani inainte astazi ca si oras!de ce din taxe si impozite sa subventionam lenea?eu muncesc 12 ore pe zi!nu imi vad copilul decat intamplator si duminica!muncesc sa nu intind mana la pomana si mila nimanui!nu pot sustine...vand si plec la tara!BRAVO DOMNULE PRIMAR IONUT PUCHEANU!ESTE CEA MAI BUNA DECIZIE PE CARE A FOST LUATA DE UN PRIMAR DE LA REVOLUTIE INCOACE!
  44
  42
  Raportează
 • postat de Katalin
  Joi, 11 Mai 2017 22:29
  Eu sunt de parere ca daca cetatenii care voiau sa treaca la sistemul individual erau lasati si nu hartuiti cu tot felul de taxe catre fostul Apaterm si alte nebunii din partea asociatiilor de locatari cu izolarea tevilor si alte taxe, ponderea celorlalti se imputina serios si la un moment dat tot aici se ajungea numai ca acum e un pic cam drastic, adica starpim raul deodata. Celor care nu le convine situatia sa nu uite ca exista un precedent, asa zisa debransare de la sistemul de comun de gaze pe care cu stupoare realizam ca nu la comentat nimeni din contra toti sunt multumiti ca acum platesc ceea ce consuma, asa ca peste cativa ani putem discuta daca aceasta decizie a fost buna sau rea. Dar noi fiind un pic mai mocangii ce zicem ca nu ar strica sa beneficiem de un serviciu pe care il putem amana ca plata ca nu ni se intampla nimic. Adevarul este ca suntem saraci pentru asa investitii deodata.
  13
  38
  Raportează
 • postat de NELU
  Joi, 11 Mai 2017 22:24
  astia care vreti termooficarea inapooi sigur sunteti lucratori la termocentrale sau calomafia VRETI CALDURA SI APA CALDA OK dar fara subventii si banii inainte JOS MAFIA
  39
  39
  Raportează
 • postat de EU, CETATEAN DE RAND
  Joi, 11 Mai 2017 22:18
  felicitari domnului prefect! nu destul ca suntem obligati sa circulam in conditii inumane in autobuzele de transport in comun,ce sunt adevarate focare de infectie deoarece nu e autobuz in care sa nu fim insotiti si de oameni ai strazii care nu au treaba cu igiena...acum domnul primar ne ofera asa zisa "bomboana pe coliva" prin decizia suspendarii furnizarii apei calde si a caldurii...dumnealui stie cat ajunge sa montezi o centrala termica in realitate? dumnealui stie ca de la un boiler s-a suprasolicitat instalatia electrica iar panoul de contoare de pe casa scarii in care locuiesc a luat foc? cum l-a asigurat electrica ca va face fata? mentionez ca in bloc e doar un apartament cu boiler si altul cu centrala, restul depindem de sistemul centralizat! DEMISIA DOMNULE PRIMAR DACA NU FACETI NIMIC UTIL PENTRU LOCUITORII ACESTUI ORAS!
  30
  53
  Raportează
 • postat de Fazanul
  Joi, 11 Mai 2017 21:43
  Pucheanu, nu ai facut nimic in orasul asta. Strazile sunt varza. Caldura nu e, nu e nimic.
  23
  64
  Raportează
 • postat de Popedcu Virgil
  Joi, 11 Mai 2017 21:02
  Adica cat ??? Dar cat tupeu trebuie sa ai sa spui ca din cauza prefectului vor fi ptobleme cu termoficarea???? Cam cat tupeu imens si j...s trebuie sa ai ??? Da cineeeee frate a inchis sistemul desi se puteau face investitii pe fonduri europene(Pitesti) Catttt tupeu pe copilul asta eeste incredibiiil
  26
  61
  Raportează
 • postat de Orasul de la Dunare
  Joi, 11 Mai 2017 20:22
  Eu unul sunt de acord sa le faca si hatarul asta de a merge in continuare cu un sistem pagubos, o veritabila gaura neagra inghititoare de fonduri publice. Sunt de acord si ca nu-i normal sa fie subventionate mijloacele de incalzire cum dorea domnul primar. Ok., sa se dea caldura si apa cald ca si inainte, dar FARA NICIO SUBVENTIE! Sa vedem ce se intampla cand le vin facturile la valoarea reala, nu subventionata de autoritati. Iar cei care nu platesc, dati in judecata si executati silit. Daca nu sunt proprietari scosi in strada si sa se incalzeasca la bec sau sa-i ia domn' prefect la el acasa, sa-i subventioneze pana ii ies ochii din cap.
  20
  61
  Raportează
 • postat de Gaz pe foc
  Joi, 11 Mai 2017 19:31
  Eu as avea niste intrebari pentru dom' primar, asa de la obraz:
  1. Dumnealui a facut socoteala cam de cati oameni este nevoie ca sa montezi nu 35000 de centrale pana la iarna, dar macar 20000? De unde scoti 9-10 mii de insi care sa monteze o centrala la 2 zile, fara sambats, fara duminica? Fara sa mai tinem cont de faptul ca procesele-verbale de punere in functiune se doreste a fi prezentate intr-o luna de la data virarii ajutorului, adica in 2-3 luni!
  2. Are aviz de mediu sau macar un studiu de impact izavi de poluarea cu gazul ars pentru incalzirra a 20.000 de apartamente in interiorul orasului? Ca pana acum il ardea Electrocentrale, in exterior si cu filtre, nu cu burlanul gol.
  3. S-a gandit onor primarul ce acces la credite, fie ele si de 6,7 mii de lei au numeroase familii de pensionari sau cu minimul pe economie? Ca 3 mii de lei abia acopera proiectul, tevile si racordarea la gaze. Dar centrala, caloriferele, montajul etc?
  4. Dar cele 80% unitati de invatamant racordate INCA la sistemul centralizat, cine le converteste pe individual pana la iarna? Ca se dadeau de ceasul mortii cu conci-sase amarate de sectii de politie locala care functioneaza la niste partere de bloc...
  5. Nu cumva toata miscarea asta e facuta ca sa ramana cat mai putini in sistem, sa usureze efortul bugetar central pe subventie fiindca Olguta, Viorel Stefan si Grindeanu carmuiti de Dragnea duc oistea-n gard si n-or sa mai aiba curand nici de alocatii la copii, indemnizatii la mame si pensii la batrani? (va urma, nu scapi Puchene foar cu atata...)
  22
  78
  Raportează
 • postat de radu
  Joi, 11 Mai 2017 19:16
  trebuia falimentarea sistemului nu suspendarea lui
  37
  23
  Raportează
 • postat de Un cetatean fara interese
  Joi, 11 Mai 2017 19:01
  Cine nu e de acord cu ce zice primarul, trebuie dat afara?! Hai nu pe bune!!
  13
  49
  Raportează
 • postat de Un galatean
  Joi, 11 Mai 2017 18:58
  Asta chiar ar fi culmea! Daca-l demisioneaza pe prefect ca vrea primarul, inseamna ca prefectura se subordoneaza primariei! Ceea ce incalca legea!
  6
  64
  Raportează
 • postat de sfantul
  Joi, 11 Mai 2017 18:48
  ce nesimtire mare din partea unui primar, asta se comporta ca un golan de cartier, cand vede ca este batut se leaga de orice. GALATIUL NU ARE NEVOIE DE UN PRIMAR CA TINE . DEMISIA, DEMISIA , DEMISIA , TU SA TI-O DAI NU PREFECTUL.!!.
  27
  58
  Raportează
 • postat de Popa
  Joi, 11 Mai 2017 18:20
  Am și eu o curiozitate: cine îi plătești pe cei 800 de angajați ( Electrocentrale+ Calorgal) rămași fără obiect de activitate dar cu salarii mari? Știe d-l Prefect pentru ce iau leafa (unii chiar pentru program de tura de noapte și în week-end) o grămadă de oameni care nu fac nimic? De unde se asigura fondul de salarii pt cei ce nu produc nici o para chioara? Două societăți de stat, unde se stă pe banii noștri!
  20
  54
  Raportează
 • postat de HIGHLANDER_GL
  Joi, 11 Mai 2017 18:14
  Domnul primar pucheanu ar trebui sa mearga la domnul prim ministru sa-si depuna demisia pentru golaniile care le face in acest oras! Sau sa puna mana sa investeasca banii din taxe si impozite in modernizarea sistemului centralizat, in speta in constructia de centrale de cartier ca sa nu mai fie nevoit sa subventioneze sistemul, sa invete de la autoritatile locale din Iasi, Botosani, Ploiesti, Focsani, Oradea!
  20
  58
  Raportează
 • postat de Akbar
  Joi, 11 Mai 2017 17:07
  Dar unde scrie ca bugetul Primariei trebuie sa "sponsorizeze" anual miile de datornici ? Falimentul Apaterm este un melanj perfect intre incompetenta administratiei locale si nesimtirea unora.
  6
  45
  Raportează
 • postat de in tara asta nesimtitii traiesc bine
  Joi, 11 Mai 2017 16:55
  conform constitutiei si legilor aflate in vigoare hotarirea C.L este ilegala. problema este totusi cum sa faci ca oamenii sa inteleaga ca ce consuma trebuie sa plateasca......pina la urma desii traim cu totii impreuna nu-i normal ca unii sa-si rupa oasele de munca pentru unii ce zic ca n-au bani si nu platesc utilitatile la comun. solutia este schimbarea legilor in asa fel incit sa incurajeze munca si ajutorul DOAR celor ce chiar au nevoie, batrini, bolnavi, handicapati.....acum e una pe scara noastra, pensionara tinara, cocheta si cu datorii imense la intretinere. zice ca are pensie mica si c-ar mai muncii pe undeva dar nu merita cu cit ii platita...... asta merita caldura si apa calda platita de vecini? spuneti voi......
  0
  49
  Raportează
 • postat de Nejneru ionel
  Joi, 11 Mai 2017 16:46
  Felicitari!!!
  20
  34
  Raportează
 • postat de geo
  Joi, 11 Mai 2017 16:19
  Voi ăștia care îl lăudați pe dom Prefect nu înțelegeți că sistemul centralizat mergea de f mulți ani pe pierdere...și fără subvenții - a se citi f mulți bani plătiți de Primărie - nu avea cum să supraviețuiască ?
  48
  57
  Raportează
 • postat de Teutonul
  Joi, 11 Mai 2017 16:05
  Joaca de-a calda-recea.
  4
  22
  Raportează
 • postat de satul pana peste cap de incompetenti
  Joi, 11 Mai 2017 15:43
  In sfarsit o decizie inteleapta! De ce sa dea omul bani din buzunar sa-si faca rost de mijloace de incalzire, cand panaramele astea, de ne conduc, trebuie sa ne asigure aceste mijloace???!!! Sa platim doar caldura pe care o consumam, infectilor! De ce sa dea omul bani pe niste bombe, din 10 in 10 ani, cand se amortizeaza in sfarsit, o iei de la capat cu alta bomba??!! Animalelor care va castigati banii atat de usor!!!!!
  24
  73
  Raportează
 • postat de sutindos
  Joi, 11 Mai 2017 15:33
  Anihilarea sistemului centralizat de agent termic si ACM = Atentat serios la sanatatea publica.
  Trebuia sa se autosesizeze si Guvernul la hotararea asta inepta si sa fie luat de guler primarul.
  34
  58
  Raportează
 • postat de Costi
  Joi, 11 Mai 2017 15:09
  Inteleg ca prefectul vrea ca in continuare sa se furnizez caldura prin tevi vechi, crapate si cu izolatia distrusa, catre oameni care nu platesc nimic, totul facandu-se pe cheltuiala celor denumiti buni-platnici. Nu conteaza ca avem strazi de pamant sau pavate cu bolovani de rau in CENTRUL orasului, ori ca drumurile prin judet fac ca orice investitor sa fuga mancand pamantul si sa nu mai vina in viata lui in acest judet in care nu s-a auzit de drumuri cu 2 benzi pe sens.

  Prefectule, iti urez sa ai atata sananatate pe cat de viabila e solutia ta pentru incalzire centralizata.
  43
  46
  Raportează
 • postat de Pletea
  Joi, 11 Mai 2017 15:09
  Foarte bine a procedat prefectul. Sunt peste 30000 de apartamente racordate la sistemul centralizat. De unde bani pentru centrale?? Iar eu, care am facut credit pe 10 ani sa imi pun centrala anul trecut, cine imi da banii inapoi??
  26
  65
  Raportează
 • postat de anonimus
  Joi, 11 Mai 2017 14:20
  Dar cand se platesc bani din bugetul primariei pentru:
  - pierderi din retelele de energie termica
  - pentru rau platnici
  - subventia gigacaloriei pentru unii
  - plata salariilor exorbitante a salariatilor din companiile care administreaza acest sistem centralizat de incalzire
  - bani negri platiti de catre managerii companiilor catre partidele care I-au pus in functia de conducere.
  - lucrari de mentenanta supraevaluate
  Aici nu va mai pasa. Toata lumea vrea numai sa primeasca daca se poate gratis pe nimica ca de suntem saraci, TREBUIE SA NE DEIE SI NOUA, CA NU AVEM DE UNDE.
  Ne ingropam in fiecare zi in mizerie iar cand vine cineva sa ia taurul de coarne suntem contra.
  31
  72
  Raportează
 • postat de ALex
  Joi, 11 Mai 2017 14:02
  Daca cineva credea ca va primi bani degeaba de la stat s-a inselat amarnic ! Manipulare in masa ca toata lumea sa-si puna centrala ! Suportati consecintele simpatizanti ai PSD!
  21
  75
  Raportează
 • postat de bigu lenuta
  Joi, 11 Mai 2017 13:58
  Felicitari, Domnule Prefect !
  51
  73
  Raportează
 • postat de Adi
  Joi, 11 Mai 2017 13:41
  Chestia asta trebuia sa se intample a doua zi dupa ce au hotarat desfiintarea termoficarii. Nu acum. E prea tarziu.

  Nea' prefectu' oare pricepe ca sunt oameni care deja au aplicat la credite, au dat avansuri si si-au facut planurile de bataie? Nea' prefectu' realizeaza ca sunt oameni care au pierdut deja ore pretioase din timpul lor stand la cozi?

  Evident ca nu. Nu face chestia asta pentru oameni, ci pentru propria imagine.
  34
  54
  Raportează
 • postat de Terente
  Joi, 11 Mai 2017 13:40
  Sa inteleg ca nea perfectul asta de Prefect al Galatiului va plati el din banii lui si al masii, ca miile de mocangii sa aiba caldura si apa calda...Asa te-a invatat telemormaneanul dracnea, sa nu carecumva sa lasi "pros/timea fara caldurica, ca ne mai voteaza po/uleea"!?
  40
  44
  Raportează
 • postat de IATA, UN PRIM PAS, spre ciubul cu vipere!
  Joi, 11 Mai 2017 12:54
  Felicitari domnule Prefect!

  Sper ca legea sa-si spuna cuvantul iar banii dati aiurea prin abuz,cetatenilor fara nicio ratiune, sa fie intorsi in contul primariei, din buzunarul acestor incompetenti ai administratiei galatene.

  Sunt foartemulte probleme de acest fel la primaria Galati prin care banul puiblic este cheltuit aiurea...

  Poate o colaborarea la nivel de institutiilor de justitie care se pare ca la Galati sunt inexistente.

  Poate le treziti din somn sau la stadiul ca ele insile sa dea socoteala de aceasta tacere.......
  29
  75
  Raportează
 • postat de Ea
  Joi, 11 Mai 2017 12:48
  Cam tarziu, trebuia sa o faca a doua zi dupa adoptare. Dar, vorba romanului ... mai bine mai tarziu decat niciodata!
  16
  64
  Raportează
 • postat de Uraaa
  Joi, 11 Mai 2017 12:36
  Sa inceapa circul !
  11
  59
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.