UPDATE | A fost prins şoferul care a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni
Foto: Foto: GSDG

UPDATE | A fost prins şoferul care a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

UPDATE, sâmbătă, 20 mai | Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, şoferul autovehicului marca BMW care vineri, 19 mai, în jurul orei prânzului, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului a fost identificat şi adus la audieri. "Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Galaţi. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă", ne-a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

(Florin Răvdan)


Femeie ACCIDENTATĂ GRAV pe trecerea de pietoni de un BMW. Şoferul a FUGIT

Un accident grav de circulaţie a avut loc vineri, 19 mai, la prânz, pe una dintre cele mai circulate străzi din Galaţi. O femeie care a vrut să traverseze strada Oţelarilor pe un marcaj pietonal a fost lovită în plin de un autoturism care a venit în viteză. În urma impactului, femeia a fost grav rănită, fiind preluată de medicii de la Ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au putut discuta decât cu martorii, pentru că maşina care a lovit-o a dispărut aşa cum a venit, în viteză. Potrivit martorilor la accident, ar fi vorba de un autoturism BMW seria 5, de culoare neagră, cu numere de Germania, care după impact ar fi demarat în trombă spre Liceul cu Program Sportiv. Poliţiştii au instituit filtre la toate ieşirile din oraş pentru identificarea şi reţinerea şoferului fugar care, dacă va fi prins, va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

(Mariana Constandache)

Citit 31186 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.