(VIDEO) GROPILE nasc TRAGEDII pe şoselele gălăţene | GRAV ACCIDENT RUTIER între Schela şi Smârdan. O femeie şi un copil au MURIT

(VIDEO) GROPILE nasc TRAGEDII pe şoselele gălăţene | GRAV ACCIDENT RUTIER între Schela şi Smârdan. O femeie şi un copil au MURIT
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Tragedia s-a produs astăzi după-amiază, pe drumul care leagă comunele Schela şi Smârdan. Implicată a fost o maşină în care se aflau cinci persoane, şoferul în vârstă de 42 de ani, soţia acestuia, 38 de ani, fiica lor, în vârstă de 17 ani, cumnata, 39 de ani, şi un copil de numai 4 ani.

Din primele informaţii, conducătorul auto ar fi pierdut controlul volanului încercând să ocolească o groapă din asfalt. Maşina a derapat, s-a răsturnat de pe carosabil şi a ajuns într-o râpă de pe marginea drumului.

În urma impactului, cumnata şoferului şi copilul au fost grav răniţi, echipajele SMURD și cele de la Serviciul Județean de Ambulanță sosite la faţa locului încercând să-i resusciteze zeci de minute, dar fără succes. Răniţi au fost şi ceilalţi ocupanţi ai maşinii, dar viaţa lor nu este în pericol.

La acest moment, poliţiştii încearcă să refacă filmul accidentului şi să stabilească cu exactitate cauzele.

Sursa foto: GSDG

Sursa video: Facebook, Observator

VEZI mai jos imagini video.

 

Media

Citit 38414 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.