Troleibuzele Transurb rămân în garaj până la toamnă

Troleibuzele Transurb rămân în garaj până la toamnă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Troleibuzele de pe traseele 102 şi 104 au fost înlocuite cu autobuze, începând de astăzi, pentru o perioadă mai mare de două luni de zile. Lucrările de modernizare de pe strada Traian, pe tronsonul cuprins între Barieră şi strada Prundului, fac imposibilă circulaţia mijloacelor de transport electrice pe această porţiune, ceea ce înseamnă că troleibuzele nu se pot deplasa între Autobaza Transurb de pe bulevardul Coşbuc şi capătul de linie de la Parcul CFR.

"Lucrările de modernizare de pe porţiunea respectivă a străzii Traian au termen de finalizare data de 31 decembrie a.c. Totuşi, constructorul estimează că traficul troleibuzelor va putea fi permis mai devreme pe acest tronson, nu înainte însă de sfârşitul lunii septembrie. În toată această perioadă, autobuzele vor înlocui troleibuzele de pe cele două trasee", a precizat Genica Totolici, directorul Transurb Galaţi.

În prezent, parcul auto al Transurb numără 13 troleibuze.

Citit 4559 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iulie 2017 23:11

2 comentarii

 • postat de ROMANIA ... O ANOMALIE PERPETUA !!!
  Joi, 27 Iulie 2017 18:15
  Incet-incet, toata planeta inlocuieste autovehiculele care folosesc combustibili fosili cu unele electrice sau de alta natura, ecologice, iar Romania, in timpul asta, ca intotdeauna si ca in toate privintele ... SE INDREAPTA CU VITEZA IN DIRECTIA OPUSA DECAT CEA IN CARE MERGE TOATA OMENIREA !
  2
  5
  Raportează
 • postat de IC
  Joi, 27 Iulie 2017 05:32
  In " iepoca de aur " troleibuzul inaugural a fost remorcat de un tractor si filmat in asa fel ca tractorul care-l tracta sa nu se vada ,acum char nu pot fi introduse si scoase din traseu prin remorcare iar o parte sa ramana parcate la capatul liniilor ,eventual infiintata o echipa mobila de intretinere in timpul noptii . In definitiv daca se poate si fara ,de ce nu s-ar proceda ca la tramvaie la care au mai ramas doua ,trei trasee .
  5
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.