Şi-a PIERDUT VIAȚA în timp ce traversa neregulamentar

Şi-a PIERDUT VIAȚA în timp ce traversa neregulamentar
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost rănit uşor, în urma unui grav accident petrecut pe bulevardul George Coşbuc. Cei doi bărbaţi, de 62, respectiv, 65 de ani, au coborât, se pare, dintr-un autobuz şi au vrut să traverseze strada prin loc nepermis. Cum nu s-au asigurat, bărbaţii au fost loviţi în plin de un autoturism condus de un gălăţean în vârstă de 58 de ani.

"Un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, care circula pe bulevardul George Coşbuc, a acroşat doi pietoni, care se angajaseră în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, un bărbat de 62 de ani a fost rănit uşor, iar un altul, de 65 de ani, a fost rănit grav şi transportat la spital, unde a decedat ulterior", ne-a explicat cms. şef Cristina Tatulici - IPJ Galaţi.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, dar cadrele medicale l-au găsit în stop cardio-respirator pe bărbatul de 65 de ani. "Am fost solicitaţi să intervenim la un accident de circulaţie soldat cu două victime. Una dintre ele era rănită uşor, iar cealaltă era în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, iar pacientul a fost transportat la spital, unde a survenit decesul", ne-a declarat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: GSG

Citit 12006 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 20:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.