Directorul Bogdan Ardean, evaluat de primar

Directorul Bogdan Ardean, evaluat de primar
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe 14 septembrie, mandatul social-democratului Bogdan Ardean la cârma SC Gospodărire Urbană ar trebui să se încheie. Şi spunem asta pentru că se împlinesc cele şase luni pentru care primarul Ionuţ Pucheanu l-a numit director interimar. În urmă cu o lună, edilul şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de activitatea acestuia.

"SG Gospodărire Urbană, de ieri, are un nou director interimar, pentru următoarele şase luni. Vom organiza concurs în vederea ocupării acestei funcţii, dar până atunci, pentru următoarele şase luni, director general la SC Gospodărire Urbană este dl Bogdan Ardean, aici de faţă", aşa îl prezenta, pe 15 martie, într-o conferinţă de presă, primarul Ionuţ Pucheanu, pe noul manager al societăţii Gospodărire Urbană. "Sper ca noul director să fie la fel de bărbat pe cât l-am cunoscut şi să reuşească, într-un timp extrem de rapid, să se impună ca lider", mai adăuga, în martie, edilul, explicând şi de ce preferă să-l sacrifice pe Ardean din grupul consilierilor locali PSD: "Cred că directori se găsesc mai greu, consilieri, o idee mai uşor!".
La începutul lunii august, primarul oraşului mărturisea în emisiunea "Ediţie specială", la ProFM LiderFM, că, dacă ar fi Despot Vodă şi ar avea mână liberă, una dintre societăţile pe care le-ar rade de pe faţa pământului ar fi Gospodărire Urbană: "La Gospodărire Urbană, trebuie dat cu tunul! E posibil să-l supăr şi pe directorul de acolo, îmi asum întru totul. (…) Este imposibil să înţeleg cum nişte oameni întregi la cap până la momentul în care să fie trimişi acolo reuşesc să gândească şi să acţioneze în modul în care acţionează ulterior", a spus edilul. La finalul intervenţiei, Pucheanu declara tranşant: "Cine poate să ţină volanul drept şi la viteza legal impusă e în echipă, cine nu - îmi pare rău!".

Ce se întâmplă acum

În acest moment, potrivit datelor noastre, activitatea desfăşurată de Bogdan Ardean la cârma SC Gospodărire Urbană se află sub evaluarea primarului. O decizie ar urma să fie luată săptămâna viitoare.
De cealaltă parte a baricadei, Bogdan Ardean ne-a declarat că va rămâne în funcţie până la organizarea concursului pentru funcţia de director general, concurs care, potrivit legii, ar trebui să se organizeze nu mai târziu de 31 decembrie. "Situaţia mea este rezolvabilă în foarte multe feluri", s-a mărginit să comenteze Ardean.
Urmează a fi stabilite calendarul şi regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru postul de manager general.

Citit 4970 ori Ultima modificare Joi, 07 Septembrie 2017 22:13

8 comentarii

 • postat de valy@valy
  Vineri, 08 Septembrie 2017 20:12
  Domnule primar nu trebuie schimbat doar directorul de la Gospodarire Urbana ci si directorii serviciilor.
  Ei in primul rand si cu administratorii au dus de rapa institutia.
  1
  4
  Raportează
 • postat de daca politicul e asa cum e, ce vreti de la cei mai de seama reprezentanti
  Vineri, 08 Septembrie 2017 17:18
  cel mai slab primar pe care l-a avut orasul galati impreuna cu cea mai slaba echipa. de ce? politicul da raspunsul......
  3
  14
  Raportează
 • postat de Jonny
  Vineri, 08 Septembrie 2017 12:33
  Am ras cu lacrimi. Sincer inca mai rad cand scriu. Domnul Pucheanu ar trebui sa faca stand up comedy. Auzi declaratie la el acum 6 luni "Sper ca noul director să fie la fel de bărbat pe cât l-am cunoscut şi să reuşească, într-un timp extrem de rapid, să se impună ca lider". Lider? Hahahahaaaahahahaaaaaa. Ardean lider? Good joke. Funny Pucheanu. Asa ar trebui sa ii fie porecla primarului. Funny Pucheanu,
  1
  34
  Raportează
 • postat de george
  Vineri, 08 Septembrie 2017 10:35
  Daca nu se aduna lumea sa le strige pe sub geamuri nemultumirea, de asta isi permit sa isi bata joc de galateni. Si o vor face in continuare.
  2
  24
  Raportează
 • postat de Cetățean al urbei
  Vineri, 08 Septembrie 2017 08:51
  Un oraș mai urat, mai murdar, plin de buruieni și gunoi nu am avut nici când. RUSINE !!!
  2
  35
  Raportează
 • postat de CERNEA
  Vineri, 08 Septembrie 2017 08:25
  NEPOTISMUL ESTE IN FLOARE LA INSTITUTIILE PUBLICE DE STAT. CU CATA NERUSINARE VORBESC DE CORECTITUDINE.
  3
  33
  Raportează
 • postat de Akbar
  Vineri, 08 Septembrie 2017 06:40
  Ce mai e de evaluat cand orasul e inundat de buruieni ? Demis. Punct.
  3
  36
  Raportează
 • postat de Un galatean
  Vineri, 08 Septembrie 2017 05:38
  Daca toti directorii administratiei locale ar fi evaluati de cineva competent, poate am mai avea sanse sa scoatem orasul asta din rahat...dar asa, toti vor fi dupa chipul si asemanarea primarului, cu care ne-am procopsit...Nu le-o fi chiar deloc jena cu cladirea, in care lancezesc?!
  4
  30
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.