Pentru gălăţenii din Fileşti timpul s-a oprit în loc: Batjocoriţi pe banii lor de către autorităţi (FOTO)
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Pentru gălăţenii din Fileşti timpul s-a oprit în loc: Batjocoriţi pe banii lor de către autorităţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Străzile din cartierul Fileşti arată mai rău decât drumurile comunale * Copiii parcurg chiar şi doi kilometri pe jos, indiferent de vreme, pentru a putea merge la şcoală * Canalizarea, doar o promisiune în campaniile electorale


Minţiţi, batjocoriţi şi dezamăgiţi. Aşa se simt mii de gălăţeni ce locuiesc în cartierul Fileşti, din municipiul Galaţi, cărora, la fiecare patru ani, politicienii le promit că li se vor reabilita străzile, dar, mai ales, că nu vor mai fi nevoiţi să stea cu WC-ul în fundul curţii, precum locuitorii din mediul rural.

Străzi pline de hârtoape şi pietre cât pumnul

Gălăţenii care locuiesc pe străzile Ion Ionescu de la Brad, V.A. Urechia şi Gheorghe Şincai sunt disperaţi la propriu, deoarece, nici până la această dată, după ani întregi de sesizări şi audienţe la Primărie, autorităţile nu au făcut nici cel mai mic efort pentru a reabilita străzile din cartier. Din cauză că arterele sunt pline de gropi, pietre şi denivelări, niciun şofer de taxi nu se mai aventurează pe străzile care seamănă mai degrabă cu nişte drumuri săteşti, în niciun caz cu artere demne de un oraş european.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.


Citit 2929 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2013 13:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.