Zelenski a confirmat contraofensiva Ucrainei

Zelenski a confirmat contraofensiva Ucrainei
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, sâmbătă, că forţele militare ucrainene sunt "în contraofensivă", refuzând să ofere detalii despre amploarea operaţiunilor.

"Este interesant ce a spus Putin despre ofensiva noastră. Este important că Rusia simte că nu i-a rămas prea mult timp, în opinia mea. În Ucraina sunt acţiuni contraofensive şi defensive. Nu voi spune detaliat în ce stagiu. Cred că vom simţi acest lucru", a declarat Volodimir Zelenski, potrivit agenţiei de presă Ukrinform, cu ocazia întâlnirii cu premierul Canadei, Justin Trudeau, aflat în vizită la Kiev.

Forţele militare ucrainene au intensificat, în ultimele zile, atacurile pe frontul din sud-estul ţării, în contextul informaţiilor privind lansarea unei contraofensive de amploare. Ministerul rus al Apărării a semnalat atacuri ale forţelor ucrainene în zone ocupate din regiunile Doneţk şi Zaporojie, precizând că incursiunile au fost respinse.

"Putem afirma în mod absolut că a început această ofensivă. Trupele ucrainene nu şi-au atins obiectivele pe niciun câmp de luptă, dar regimul de la Kiev încă dispune de potenţial ofensiv", a declarat vineri preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de cotidianul Le Figaro.

Citit 915 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 15:14

1 comentariu

  • postat de Curaj Ucraina, aveți un război drept
    Duminică, 11 Iunie 2023 21:32
    109.166.128.***
    ,,Contraofensivă''....eu aș spune, o luptă dreaptă pentru eliberarea teritoriului ucrainean, a eliberării poporului ucrainean din teritoriile ocupate de mintea morbidă a lui Putin, un accident grav în istoria Rusiei și o pată de rușine pe obrazul poporului rus, prin agresiunea total gratuită asupra
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.